به نام خدا
جلسه ششم معرفی نهاد های مختلف برای کمک های معنوی و فنی و مشاوره ای و در صورت امکان مالی بلاعوض.
چکیده: در این جلسه یاد خواهید گرفت که از نهاد های مختلف برای ساده سازی کار خود استفاده کنین.بتونید ایده های خود را با نازل ترین قیمت به کمک اساتید و کارگاه های پیشرفته بسازید و همان جا هم تاییدیه علمی دریافت کنین.
البته برای کمتر از اون هم کمک های مشاوره ای ارزشمند اساتید را برای انتخاب راه های درست را خواهید داشت باور کنین خیلی از چاله های زندگی خودم رو با کمک این اساتید دیدم وگرنه تا الان به جای اینکه به بالای سرم نگاه کنم و خورشید رو ببینم دنبال انرژی بی نهایت بودم.
امیدوارم هر جا که هستید بتونید با این نهادهای حمایتی آشنایی پیدا کنین.
مقدمه: حتما خیلی از شما به ساخت یه کارگاه و آزمایشگاه خصوصی فکر کردید.اما واقعا به این هم فکر کردید که اگر هر مخترع یا محققی بخواد یه کارگاه و آزمایشگاه داشته باشه کل مملکت به یه بمب ساعتی تبدیل میشه؟
خب آزمایشگاه زدن یه بخش کاره حالا به پول و غیره اش کاری نداریم موضوع امنیت هم هست من خودم یه خاطره تلخ دارم که بعد از اون پشت دستم رو داغ کردم که دیگه تو خونه آزمایش نکنم.
یادمه فکر می کردم میتونم آب درون یه نوشابه خانواده رو با یه شیلنگ به بالاش برگردونم و انرژی بینهایت تولید کنم.نیاز بود که درب نوشابه خانواده رو سوراخ کنم تا شیلنگ رو درونش جا سازی کنم.
مادرم تو این موقع اومد و کمکم کرد و با خلاقیت خودش یه سیخ کبابی رو گذاشت رو اجاق گاز داغ شد و فورا برش داشت و خیلی راحت درب رو باهاش سوراخ کرد. ولی یه چیز پیش بینی نشده هم بود چون اولش با زور زیاد سیخ رو به درب فشار داد به محض رد شدن از درب نوشابه فرو رفت تو دستش...
البته زیاد نرفت ولی من همون جا خشکم زد تا 6 ماه دپرس شده بودم. اصلا سمت اختراع نمیرفتم دیگه کلا.
ولی بعد از 6 ماه با خودم عهد بستم که دیگه تو خونه طرف آزمایش و غیره نرم. و کارم رو خیلی مسالمت آمیز تر شروع کردم و به سمت تئوریسین شدن پیش رفتم.
اما اینکه قرار نیست تو خونه آزمایش کنم به این معناست که باید یه جایی رو پیدا می کردم که بتونم اونجا به کمک اهل فن کارا رو انجام بدم. البته اینم بگم خیلی اوقات ما با چند تا سوال و جواب به هدف مون می رسیم.
از اون موقع که تصمیم به شروع دوباره گرفتم تا 1 سال بعدش کلی کتاب و مطالب رو از اینترنت می خوندم تقریبا روزی 6 تا 7 ساعت کار من شده بود خوندن و یادگیری مطالب در همه زمینه ها.
اینجا یه تجربه رو بهتون بگم: کلید درک تمام مسائل یک علم تنها در یادگیری اصطلاحات و معیار های اندازه گیری اون علم هست. هرچه این اصطلاحات رو بیشتر یاد بگیرید مطالب رسمی کتب رو بهتر میتونید درک کنین.
و سریعتر یاد می گیرید در صحبت با اساتید هم همین وضعیت هست تا اصطلاحات کاربردی علم مورد نظر رو ندونی نمی تونی با استاد یا حتی دانشجو مورد نظر وارد بحث علمی بشید.بگذریم.
بعد از یک سال در حین ثبت اولین کارم با یه پژوهشکده آشنا شدم به اسم فجر انقلاب. تا رفتم داخلش و بخش های مختلفش رو دیدم گفتم اینجا همون جاییه که دنبالشم.
آزمایشگاه ها ، اساتید، استاد کار ها و غیره. باورتون میشه بیشتر اساتید بهم گفتن کار ما اینه که از بیرون سفارش بگیریم کار انجام بدیم؟ چی دیگه از این بهتر؟ یه آزمایشگاه که هم میشد از اساتید مشاوره گرفت، هم تاییدیه اختراع گرفت، هم تاییدیه علمی گرفت و آخر هم سفارش ساخت هر چیزی رو که فکرتون میرسه بهشون داد انجام بدن.
الان به این پژوهشکده وصل ام و هفته ای دو بار رو سر می زنم اونجا تازگیا از اساتید بهم سفارش یه اختراع رو داده که انجام بدم. یه چیلر اسپیلیت برای مصارف خونگی.
چگونه ابن نهاد ها رو اطراف خودمون پیدا کنیم؟ خیلی ساده است تو اینترنت سرچ بزنین. البته از کلمات کلیدی استفاده کنین مثلا پژوهشکده تهران یا پژوهشکده اراک و دانشگاه کرمان غیره. یه لیست کامل به شما نمایش داده میشه که برای شروع خوبه. در ادامه ارتباط با پژوهشکده مورد نظره که خیلی مهمه.
ارتباط ایمیلی زیاد خوب جواب نمیده حتما زنگ بزنین و بپرسید که خدمات مالکیت فکری هم انجام میدن یا نه؟ مثلا تاییدیه علمی، تاییدیه ثبت اختراع و غیره.اگه انجام بدند معمولا سفارش انجام پروژه های ساخت رو هم به عهده خواهند گرفت.
هزینه ها معمولا چقدر هست؟ خیلی کمتر از بیرون این واضح ترین چیزیه که من از این پژوهشکده فهمیدم.درواقع شما اگر به یک پژوهشکده وصل بشین دیگه نیازی به بستن قرار داد با شرکت های دیگر نخواهید داشت. هزینه ها اول پروژه تعریف میشه و بعد فیش بانکی به شما داده و بعد از واریز پروژه شروع خواهد شد. حالا بستگی به حجم پروژه و زمان انجام دادنش هم میشه اقساطی پرداخت کرد. هزینه ها اغلب تا 500 هزار تومان هست و تا 5 میلیون تومان هم میتونه افزایش پیدا کنه. هر پروژه چقدر طول می کشه؟ اگر یک اختراع کامل رو بخواید از صفر بسازید

علاقه مندی ها (Bookmarks)