سلامی دوباره
خب اون سوالا رو پرسیدم تا بدونم تولدت چی بگیرم
به دوتا خرسیتم سلام برسون
پروتئین!!و اینکه انسان ها گوشت خوارن!!طبیعتشونه!!
دیگه هر روز پروتئین؟خب یکم از منابع دیگه پروتئین بگیریم!
از کجا می دونی همه همینطوری که شما میگی فکر میکنن؟؟شایدم یه سری ها واقعا اینطوری فکر می کنن که وسیله هستن واسه کمک رسوندن و خیر رسوندن و مهربونی به بقیه!
اووهووم حق با شماست... همه اینطور نیستن اگه همه اینطور بودن خب من اینا رو ازشون یاد نمیگرفتم!!!
به نظرت میشه منم یروز عملم مث اینا بشه؟
ولی راس میگی جوری جمع بسته بودم که انگاری... آقا من معذرت...
خود آدم روح آدمه...روح آدمم از خداست...پس این یعنی همونی که شما گفتی...کاری می کنن خودشون کردن یعنی از جانب خدا کردن...چون خودشون از خدا هستن!!!
شده با خودت بگی من این فصل مثلا مانتو تابستونی نمیخرم همون بهاری رو میپوشم نوبتم تموم شد ! حالا این مال خدا برا یه بنده دیگش؟
کلا زدی تو کار سوالای خیر ها!!!!!!من کلا ول خرجی نمی کنم!!
آره دیروز این فیلم مادرانه رو دیدم...داغون شدم....علاوه بر اون کلاس میرم.... بقل یه موسسه خیریه هست...واسه همین کلا مغزم منحرف شده به این سمت
غذاتو تا اخر میخوری؟ یا لقمه اخرشو میریزی برا گنجیشکا؟ و اینو میخونی؟ دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یا کریم خانه می ریزد!
نه من هر جا موقع غذا خوردنم پرنده...گربه...سگ...هر حیوونی ببینم واسش از غذام میذارم!!
همیشه تو دانشگاه یک سوم مرغ یا کباب یا حتی تیکه های گوشت قیمه و قرمه ای که بهمون می دنو می دم به گربه های جلوی در سلف!!
آهان اینو میدونی چرا گفتم؟ یا چرا پرسیدم؟ چون شاعری! خواستم وقتی اینکارو میکنی به اون حست دقت کنی تا ازین نوشته ها بگی و ما بخونیم
واااای مونا چرا این سوالارو می پرسی دلم گرفت از حرف خودم!!!!
وااااای قربون دلت برم ببخشید.......
هووووم......من شده به آقای رفتگر محله یا نظافت چی آپارتمان چای با یه لقمه نون بدم...خودم نه ها به بابا گفتم داده...
بقیه رو هم...نمی دونم....شاید یادشون میره!جدا ها گاهی آدما خیلی چیزای بارز و مهمو یادشون می ره چه برسه به اینکه به یاد زحمت کشی باشن که داره با سختی کار می کنه!
اووهووم نه حالا فقط این کارا...منظورم کلی بود .. به همه کسایی که دنبال نون حلال هستن....
قربونت گلم بازم بیا مرسی!!!!!
چشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)