سلام مهشاد خانم
ســـــــــــــلام گل خانوم حال شما؟
خوبی؟ خوش میگذره؟
ای شکر خدا...هستیم دیگه...
خب یه واقعیتی رو بگم من تایپم ضعیفه...این سوالا رو نصفش رو خودم تایپ کردم بعد دیگه دیدم نمیشه این جور پیش بره سوالام ماه بعد آماده میشه
![]()
تایپ شده هاش رو برات پیدا کردم...![]()
آها باشه چه فرقی داره گلم!سوال سواله دیگه!
خب بریم که داشته باشیم:
این همه دوست داری همشو میشناسی؟چقد سعی کردی باهمشون اشنا باشی؟
نه همه همه رو که نمی شناسم...شاید 20% باشه!!آره یبار واسه همه دوستام تو سایت پیام خصوصی دادم یه بیگرافی کوچیک ازشون گرفتم...
وقت تو سایت چجوری میگذره؟
اینطوری....
دوس داری کناار دریا باشی یا تو جنگل؟
اول کنار دریا بعد جنگل!
قله رو دوس داری یا دشت و دامنه کوه؟
انتخاب سخته هر دوتاشم دوست دارم!
توخونه داد خانواده تا حالا چقد بخاطر توسایت بودن و پای نت بودن در اومده؟
تقریبا مثل آنتی بیوتیک هر 8 ساعت یبار!!!!نه شوخی کردم ولی خب گاهی بله دیگـــــــــــــــه!!!!!
چند درصد پدرو مادرت درک میکنند تورو که سایت برات جای مهمیه؟اصلا درک میکنند؟اصلا سایت برات مهمه؟
بله درکم می کنن!!سایتم برام جای مهمیه!!ولی بیشتر دوست دارن اگه کار خاصی ندارم نیام!!واسه جزوه و مقاله و درس خوندن بیام سایت!
چقد دوست داری سایت برات زنده باشه؟
یعنی چی زنده باشه؟
من خونتون دعوت میکنی؟
بهله بفرمـــــــــــــــــــــ ــــــــــا!!!!!!!!
اگر اره....چی مهمونم میکنی؟اولین چیزی که برام میاری چیه؟
آبمیوه میارم برات...شامم فسنجون با سوپ جو و سالاد....خوبه؟
اگر قرار باشه بلایی سر من بیاری....چکار میکنی؟
واااااااااااای برا چی همچین کاری کنم؟؟؟
هوم...بذار ببینم....وقتی حواست نیست از یقه لباست آب یخ میریزم خونکـــــــــــــــــــ شی همچین!!!!!خوبه؟؟؟
کدوم وسیله از وسایل دوران کودکیت دوس داری؟هنوز داریش؟
عروسک خرسیم که خالم واسم خریده بود از عمل اومده بودم..بله الانم بالای میز کامپیوترمه!!مداد رنگیهام!!!که باهاشون نقاشی می کشم الان!...کتابا و دفتر نقاشی های دوران مهد کودک و دبستان و .....لباسا و کفشای بچگی و نوزادیم حتی!!!!
چه قدر به مد اهمیت می دی؟
اهمیت می دم ولی هر مدی رو هم امتحان نمی کنم!!
چه قدر اهل برنامه ریزی هستی؟
من شب با خودم قرارداد می کنم صبح پاشم درس بخونم اول این درس بعد فلان درس بعد استراحت بعد فلان کار...ساعتم ککوک م یکنم رو 8...بعد صبح که زنگ می خوره قطعش می کنم می خوابم تا 10!!!!
ولی نه انقدرم بی برنامه نیستم ها!کاریو از ته دل بخوام انجام بدم حتما طبق برنامه پیش می برمش!
اگه ایرانی نبودی ، دوست داشتی اهل کجا باشی؟
NYC یا london چون این دوتا شهرو خیلی دوست دارم!
فکر می کنی ده سال دیگه چه جوری باشی؟
احتمالا در حالیکه تازه دختر کوچولوم رو خوابوندمبا دو تا فنجون قهوه میرم تو اتاق نشیمن کنار همسرم می شینم تا با هم یکم گپ بزنیم...
رویای دوران بچگیت؟
اینکه یا جنگلبان بشم یا جهانگرد یا خواننده!!!!!نمی دونم این سه تا چه ربطی به هم داشتن اصلا؟؟؟!!!!
ارامش یا هیجان چرا؟
به وقتش آرامش چون خوراک روحه...و به وقتشم هیجان چون بدون اون زندگی پوچ و کسل کنندست!!
سفید یا سیاه چرا؟
سفید چون پاکه!
مرگ یا زندگی چرا؟
زندگی در کنار توجه به مرگ!!
چای یا قهوه چرا؟
چای سبز و قهوه!
تلخ یا شیرین چرا؟
شیرین!ولی شکلات باشه تلخ!
ابری یا آفتابی چرا؟
ابری چون طراوت داره!
یک خاطره از دوستات بگو؟
هووووم.......دبیرستان بودیم تولدم بود و دوستام با همدیگه قرار گذاشته بودن مثلا جلوی من یه طوری برخورد کنن انگار یادشون نیست!!!منم خیلی ناراحت شده بودم مثلا!!(آخه یکی از دوستام قضیه رو بهم گفته بود یواشکی!!)خلاصه آخرش دوستام زنگ آخر که خورد و داشتیم می رفتیم خونه صدام زدن و کادومو بهم دادن و تبریک گفتن!!منم کلی ذوق کردم!!(مثلا!!!!!
)
اهل سفر هستی؟
بله خیلی!!!ولی با ماشین فقط جاهای با صفا مثل شمال!بقیه جاها یکم سخته آخه!!!هرچند جاهای دیگه هم با ماشین میریم!
کدوم شهر را ترجیح می دهی واسه مسافرت؟
شمال(نور و رویان و آستارا و رامسر چون رفتم دوست دارم ولی جاهای دیگه رو هم دوست دارم ببینم).تبریز.جنوب.شیراز.
سرمایی یا گرمایی؟
من آخر نگرفتم سرمایی یعنی از سرما بدش میاد یا سرما رو دوست داره؟؟ولی من کلا طبعم گرمه زود داغ می کنم!حالا نمی دونم دیگه این می شه سرمایی یا گرمایی!
دوست داشتي اسمت چي بود ؟(به جز اینی که الان هست)
آرام...غروب...باران...ویولت...اینارو هم دوست دارم...
سخت ترين امتحاني كه تا حالا دادي چي بوده ؟
کنکور!!و امتحان مدار الکتریکی 1!!!!دلت میخواد الان چی بخوری؟
بسنتی شکلاتی!بعدشم ماهی بریون!
چند درصد از خودت راضی هستی؟؟
70%
به کدوم روز هفته احساس بهتری داری؟
شنبه فکر کنم!
دوست داشتی یه خواهر یا یه برادر داشتی؟؟؟
آره خیلی...ولی نشد دیگه!!!
تو سایت چنتا خواهر واقعی داری که حس میکنی واقعا جای خواهر نداشتتو پر میکنن ؟
فکر کنم دو سه تایی باشن!
نظرت راجع به من چیه؟
شما...جدیدا کم میای سایت فکر کنم کنکور داری نه؟این نشون میده پر تلاشی!!
بازم بیام...
بــــــــــــــــــــــــ ــــــله خانوم حتما بیا عزیز دل!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)