بیا عزیز دل منتظرم شدیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــد!!!!!!!!!!سلام مهشاد جونم خوبی عزیزم
ســــــــــــــــلام عزیز دلم!!!خوبی؟تازه از صندلی داغ اومدی پایین فکر کنم هنوز حرارتش می رسه بهت نه؟
مهشاد جونم چندتا سوال عجیب غریب دارم
بفرما گل خانوم!1.بهترين سن براي ازدواج دختروپسر؟
دختر 20 تا 26....پسر 25 تا 31
2.دوس داري بچه اولت دخترباشه ياپسر؟
دخملی لپ کشانــــــی!!!!!
3.از زندگيت راضي هستي؟
بله شکر خدا....می تونه خیلی بهتر از اینم باشه ولی خدا هر چی بخواد منم راضیم!!
4.هديه روز مادر واسه مامانت چي گرفتي يا ميخواي بگيري؟
والله من دو سالیه به اصرار خودشون براش چیزی نمی گیرم ولی براش ظرف گرفتم...لباس گرفتم...کتاب گرفتم....
5.رابطت باخواهر برادرت چطوره؟
ندارم که!!!ولی همه کاربرای سایت و دوستای دانشگاهیمو با اسم خان داداش و آبجی خانوم صدا می کنم!!
6.عشق چیه؟
اینو نپرس که خودمم نمی دونم چیه!!!!خیلی هم بـــــــــــــد از دستش شکارم!!!!!!
7.بهترين سرگرميت؟
فیلم...سایت نخبگان...خرید...گپ با دوستا....آشپزی...رقص و ورزش...آهنگ گوش دادن...
8.به نظرت بهترين جاي دنيا كجاس؟
آغوش مادر!
9.بهترين رنگ لباسي كه هميشه ميپوشي؟
لباسای بیرون مشکی و سرمه ای و تون های قهوه ای...داخل خونه همه رنگ!!...خاکستری...مشکی...صورتی. ..سبز...آبی....نارنجی....
10.تو دنياي مجازي اينترنت به نظرت صداقت چقد مهمه؟
خیلی!!دنیای مجازی رو خودمون مجازیش کردیم!!!ولی در واقع دنیای واقعیه چون ما آدما توش هستیم!!ما واقعی هستیم پس اون هم واقعیه!!!اینکه میگیم مجازی واسه اینه که یه عده دروغ می گن و خودشونو اون چیزی که نیستن جا می زنن!!!
11 . چرا انقدر عجله؟
من؟؟عجله؟؟...یا کلا چرا مردم و دنیا عجله؟؟...من که عجله نه!!!...مردمم نمی دونم والله شاید چیزی دنبالشون کرده ما خبر نداریم!!!!
12.دوس داشتی به جای اینکه دختر بودی پسر باشی؟
گاهی آره ولی بیشتر دختر بودنو دوست دارم!!شیک تره!!!!
13.دوس داری خواب کیو ببینی؟
سخت بود!!!!!!!!نمی دونم کیو بگم!!!!!!
14.الان دلت واسه کی تنگ شده؟
آآآآآآآآآآآآآه.....خیلی ها!!!!!دوستام.....کسایی که باهاشون خاطره دارم....دلم براشون پر می زنه ولی بعضیهاشو اینو نمی فهمن!!!!و بعضی هاشونم نمی تونن بیان پیشم!!
15.کسی هست که دوس داری ببینیش ولی نمیشه؟
بله خیلی ها هستن.....یکیش همون کسی که هممون منتظر دیدنشیم ولی نمی تونیم ببینیمش...امام عصر.....و از آدمای عادی هم بله یه سری ها هستن ولی خب...نمی شه دیگه......
مهشاد این دست گرمی بود بازم میام![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)