دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 26 از 36 نخستنخست ... 1617181920212223242526272829303132333435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 356

موضوع: ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

  1. #251
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    طراحی مد
    نوشته ها
    262
    ارسال تشکر
    651
    دریافت تشکر: 2,174
    قدرت امتیاز دهی
    6555
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی سه رنگ

    مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
    پیاز داغ 3 قاشق سوپ‌خوری
    سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم
    تخم مرغ 9 عدد
    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    زعفران حل کرده یک دوم قاشق چای‌خوری
    سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده 500 گرم
    روغن مایع 150 میلی لیتر

    روش تهیه:
    * گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
    * آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.
    * سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.
    * آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.
    * در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.
    * اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.
    * حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.
    * آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.
    * تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود.
    * اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.
    * دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
    * بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.


  2. 11 کاربر از پست مفید طاهره جووون سپاس کرده اند .


  3. #252
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    تاسیسات زیرمجموعه مکانیک سیالات
    نوشته ها
    17
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 49
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    ازطاهره71به طاهره جوووووووووووون!!
    اهل اشپزی هم هستی این عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط طاهره71 : 20th July 2013 در ساعت 09:48 AM

  4. 5 کاربر از پست مفید طاهره71 سپاس کرده اند .


  5. #253
    دوست جدید
    رشته تحصیلی
    علوم تربیتی
    نوشته ها
    140
    ارسال تشکر
    289
    دریافت تشکر: 809
    قدرت امتیاز دهی
    2637
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    سلام عبادات مقبول درگاه حق

    این هم نون وپنیر وسبزی افطاری ما.............
    ای رقیه تویی قبله حاجات ما
    حرم کوچکت باب مناجات ما
    ای گل پرپر باغ حسین

  6. 13 کاربر از پست مفید فایول سپاس کرده اند .


  7. #254
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    طراحی مد
    نوشته ها
    262
    ارسال تشکر
    651
    دریافت تشکر: 2,174
    قدرت امتیاز دهی
    6555
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ!!


    مواد لازم برای 4 نفر :

    ژامبون گوساله 4 ورقه ی بزرگ
    سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان 4 عدد


    مواد داخل سینه ی مرغ:

    قارچ بزرگ 125 گرم
    ساقه ی کرفس 1 عدد
    خرده نان تازه 15 گرم

    برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ:

    سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
    سس سویا 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
    روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)

    طرز تهیه :

    برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید.
    در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید.
    دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید.
    سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید.
    سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه کباب کنید.
    سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
    سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.

  8. 6 کاربر از پست مفید طاهره جووون سپاس کرده اند .


  9. #255
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    تاسیسات زیرمجموعه مکانیک سیالات
    نوشته ها
    17
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 49
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    اره من هستم اگه اشپزی بلدین؟؟؟

  10. 5 کاربر از پست مفید طاهره71 سپاس کرده اند .


  11. #256
    همکار تالار شیمی عمومی
    رشته تحصیلی
    ♥♥♥♥
    نوشته ها
    757
    ارسال تشکر
    5,978
    دریافت تشکر: 4,121
    قدرت امتیاز دهی
    9176
    Array
    1=1+1's: جدید40

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
    خو دیگه خانوما هنر میزارن

    منم از قافله عقب نمونم




    قاب ساقه گندم من



    - - - به روز رسانی شده - - -

    فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
    خو دیگه خانوما هنر میزارن

    منم از قافله عقب نمونم




    قاب ساقه گندم من



  12. 10 کاربر از پست مفید 1=1+1 سپاس کرده اند .


  13. #257
    یار همراه
    نوشته ها
    2,180
    ارسال تشکر
    4,649
    دریافت تشکر: 6,043
    قدرت امتیاز دهی
    7692
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1=1+1 نمایش پست ها
    فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
    خو دیگه خانوما هنر میزارن

    منم از قافله عقب نمونم




    قاب ساقه گندم من



    - - - به روز رسانی شده - - -

    فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
    خو دیگه خانوما هنر میزارن

    منم از قافله عقب نمونم




    قاب ساقه گندم من


    خیلی زیبـــــــــــــاست
    یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کند بشه نه هیزماش زیاد بشه تبر ما آدما هم باورمونه نه آرزوهامون

  14. 6 کاربر از پست مفید *alien* سپاس کرده اند .


  15. #258
    همکار تالار زیست شناسی
    رشته تحصیلی
    میکروبیولوژی
    نوشته ها
    984
    ارسال تشکر
    3,503
    دریافت تشکر: 4,071
    قدرت امتیاز دهی
    33717
    Array
    nedasoltani's: جدید65

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******



    اگر دوست دارید پیتزا بخورید ولی از کالری آن وحشت دارید این پیتزای رژیمی را حتما امتحان کنید.

    مواد لازم برای 4 نفر :
    روغن زیتون 4 تا 5 قاشق
    پیاز قرمز 500 گرم خلال شده
    سیر 2 حبه له شده
    سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری 2 قاشق غذاخوری
    خمیر هزار لا 225 گرم
    سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
    جعفری برای تزئین


    طرز تهیه :
    مرحله 1
    در یک ماهیتابه 2 قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.

    مرحله 2
    فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به 4 قسمت مساوی تقسیم و به دایره های 15 سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.

    مرحله 3
    یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای 15 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.

    منبع : ملک بانو



  16. 6 کاربر از پست مفید nedasoltani سپاس کرده اند .


  17. #259
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهندس فناوری اطلاعات(it)
    نوشته ها
    1,099
    ارسال تشکر
    2,556
    دریافت تشکر: 3,904
    قدرت امتیاز دهی
    12378
    Array
    maryam kia's: نیشخند

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    سلام. من مریم18ساله هستم.خانوما اخه اشپزی کاره!!!!اینکه کاره اقایونه برایه یه خانوم جایه تاسف داره نچ نچ نچ.بچه ها بیاید تا میتونیم ضد مردا حرف بزنیم چون جز دردسر چیزی نیستن برامون.درضمن ما خانوما باید هوای همو داشته باشیم
    <a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>

  18. 2 کاربر از پست مفید maryam kia سپاس کرده اند .


  19. #260
    همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    جغرافیا
    نوشته ها
    324
    ارسال تشکر
    10,055
    دریافت تشکر: 1,555
    قدرت امتیاز دهی
    6635
    Array
    Dorna dordone's: جدید64

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    خیلی وقته سر نزدم و ندیدمتون عزیزای منننن

    طاعات عبادات همگی قبول درگاه حق...

    چه هنرمندایی هستین واقعااا ماشالله

    شاینی عزیز و گلم کیکت عالی بود

    یاس عزیزمم عالی و بی نظیر بود تمام کارات

    الینا خانوم قاب شما هم عالی بود

    فایول عزیز و نازم خیلی با سلیه بود افطاریت

    سودا خانومم ناخنای شما هم خوشکل بودن


    کارای طاهره جونم خیلی خیلی زیبا بودن
    همتون کاراتون عالی بود هم کارای خودتون هم اونایی که همینجوری گذاشتین

    فقط یه نکته اینکه هیچ کدوم از دوستان از سفره ی افطاری و کارای ماه رمضونشون چیزی اینجا نذاشتن و فایول عزیزم با تلاشی که کرده باز هیچ کس انگار متوجه نشده..

    ممنون میشم اگر این زحمتو بکشین و از سفره های افطار برامون عکس تهیه کنین و از غذاهای سبکی که میشه تهیه کرد صحبت کنیم و دستورشو اینجا بذاریم

    خودم کارامو بعد شب قدر میذارم به امید خدا ... شما هم بذارید عالی میشه.. شاد باشید..ممنونم

  20. 2 کاربر از پست مفید Dorna dordone سپاس کرده اند .


صفحه 26 از 36 نخستنخست ... 1617181920212223242526272829303132333435 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 19
    آخرين نوشته: 21st December 2014, 08:55 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23rd August 2013, 10:17 PM
  3. آموزشی: آموزش آپدیت آفلاین و جمع آوری آپدیت آنتی ویروس قدرتمند Avira
    توسط آبجی در انجمن آنتی ویروس
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th July 2013, 12:40 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th December 2009, 05:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •