با سلام و عرض ادب خدمت شما
جناب نظری فکر نمی کنید دارید یه خرده تند میرید؟؟؟؟!!! انسان از روزی که به دنیا میاد شیفته خوبی و کمال میشه و دوست داره یا به همون کمال دست پیدا کنه یا اون زیبایی و کمال رو در خودش به وجود بیاره اینکه یک نفری از یک جمله ای خوشش میاد هم جز همون زیبایی و کمال هست تا به حال هم کسی به دیگری نگفته که چرا دنبال فلان کمال و زیبایی و.. میری
ادم ها با این امضاهایی که به صورت نوشتاریه دارن عقاید و خصوصیات و ویژگی های اخلاقی خودشون رو نشون میدند مثل انتخاب اواتارشون !
ادم های زیادی هم وجود دارند که اخلاقیات و عقاید شبیه به هم دارند پس ممکنه انتخاب های شبیه به همی هم داشته باشند و من نمی تونم بگم که فلانی چرا از همون جمله ای خوشت اومده که من خوشم اومده یا چرا فلان عقیدت با من یکیه؟!!!
شما می تونستید به جای اینکه خرده بگیرید و بگید که چرا فلان امضاء رو که برای یه فرد دیگه است انتخاب کردید ،دوستان رو تشویق می کردید که می تونید از جمله هایی که افریده ی ذهن خودشون هست به عنوان امضاءانتخاب کنند می تونستید بگید اینطوری قشنگ ترو لطیف تره نه اینکه کل انتخاب یک فرد رو برای امضاء زیر سوال ببرید.
اینطوری هرکسی که دلش می خواست افریده ی قلم ذهنی خودش رو می نوشت و هرکسی هم که نمی خواست همون جمله ای رو میذاشت که به اعتقادات و سلیقه ی خودش نزدیک بود حتی اگر اون امضاء به قول شما جعل شده باشه!
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)