دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 32 از 49 نخستنخست ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 487

موضوع: ..::آشپزخانه نخبگان::..

  1. #311
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار


    با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

    مواد لازم :
    خرما 200 گرم
    گردو 30 گرم
    بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
    پودر نارگیل به مقدار لازم
    گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین


    طرز تهیه :
    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    بعد اونها رو آبکش کنید.

    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.


    هسته خرما رو هم در بیارید.

    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    منبع : baharsite.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 4 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  3. #312
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    نوشته ها
    2,535
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی

    طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی :
    ابتدا گوشت را خرد کرده به اندازه یک بند انگشت.در واقع 6 لیوان گوشت می خواد. 1 لیوان سرخالی خلال بادام هم می خواد. آنها را مخلوط کرده و آب بر روی آن ریخته و روی حرارت گاز گذاشته . زمانی که جوشید و کف کرد توی سافی ریخته و با آب سرد شسته.سپس روی آن آب ریخته و می پزیم یعنی در قابلمه می ریزیم. سپس پیاز داغ می ریزیم روی اون و بعد از پختن گوشت و خلال می بایست 5 عدد لیمو امانی به اضافه 2 قاشق رب سرخ شده و 5/2 قاشق غذاخوری زرشک سیاه ریخته .در واقع زرشک را یک ربع به کشیدن خورشت می ریزیم.ضمنا ادویه ، دارچین ، زعفران و نمک . زرد چوبه هم چیزهایی است که بعدا به آن اضافه می کنیم.


    پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید
    مواد لازم:
    گوشت گوسفندی500 گرم
    خلال بادام250 گرم
    زرشك سیاه :2 قاشق غذاخوری
    پیاز3 عدد
    زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
    زردچوبه یك‌دوم قاشق مرباخوری
    نمك و فلفل به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
    در این مرحله بادام‌ها را شسته و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. بعد رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد.

    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

    زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

    (لوکوربوزیه)

  4. 3 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .


  5. #313
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    شربت خاکشیر

    مواد لازم شربت خاکشیر :ـ آب
    ـ خاکشیر
    ـ شکر
    ـ گلاب
    ـ یخ
    طرز تهیه شربت خاکشیر : شستن خاکشیر و ریگ شور کردن آن است . معمولآ در هنگام خرید خاکشیری را انتخاب کنید که کمتر ریگ و خاک داشته باشد تا شستن آن آسان تر باشد.برای شستن آب روی خاکشیر ریخته و از دو ظرف که ترجیحآ پلاستیکی باشد متل سطل های کوچک ماست استفاده کنید ظرف پلاستیکی خیلی بهتر شنهای ریز را در کف خود نگه میدارد و سپس چندین بار باکمی صبر و حوصله خاکشیری را که آب روی آن استاز ظرفی به ظرف دیگر ریخته و ریگ ته آن را خالی کنید در این فاصله آب روی خاکشیر را نیز تعویض کنید تا کاملآ آب روی آن شفاف و ریگهای آن کاملآ شسته شودوقتی از تمیز بودن خاکشیر اطمینان حاصل کردید شکر و گلاب به مقدار کافی بریزید و در یخچال گذاشته تا خنک شود . چون شستن خاکشیر کمی سخت است میتوانید به مقدار زیاد و غلیظ تهیه کنید و در بطری در دار داخل یخچال نگهداری کنید و هربار با اضافهکردن آب و رقیق کردن شربت به مدت چند روز از آن نوش جان کنید .خواص داروئی خاکشیر:خاکشیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.التیام دهنده زخم و جراحات است.جوشانده خاکشیر برای رفع اسهال‌های ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است.خاکشیر ادرار آور است.خاکشیر تب‌بُر است.برای دفع کرم مفید است.التهاب کلیه را برطرف می‌کند.سرخک و مخملک را دوا می‌کند.خاکشیر صدا را باز می‌کند.برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از خاکشیر استفاده کنید.از گلها و برگهای گیاه می‌توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده کرد.سنگ کلیه را دفع می‌کند. برای دفع سنگ کلیه می‌توان خارشتر، خاکشیر و ترنجبین را با هم مخلوط کرده وصبح ناشتا خورد.برای برطرف کردن جوش‌های صورت که بعلت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می‌شود باید جوشانده یک قاشق ترنجبین را با دو قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا بمدت دو هفته خورده شود تا جوشها از بین برود.

    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  6. #314
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه ی سالاد سبز



    مواد لازم :
    سيب‌ زميني پخته و نگيني خردشده 500 گرم
    نخود فرنگی پخته 500 گرم
    ماست چكيده دو پيمانه
    شويد ريزشده يك پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم


    طرز تهيه:
    سيب‌زميني‌هاي پخته را با نخودفرنگي مخلوط كرده و بعد ماست و شويد، نمك و فلفل را اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن در يك ظرف مناسب ريخته با شويد تزئين كرده و در يخچال نگهداري كنيد.منبع : sooran.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  7. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  8. #315
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    نوشته ها
    1,850
    ارسال تشکر
    8,023
    دریافت تشکر: 11,669
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array
    shiny7's: جدید44

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sa.n نمایش پست ها
    طرز تهیه ی سالاد سبز




    مواد لازم :
    سيب‌ زميني پخته و نگيني خردشده 500 گرم
    نخود فرنگی پخته 500 گرم
    ماست چكيده دو پيمانه
    شويد ريزشده يك پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم


    طرز تهيه:
    سيب‌زميني‌هاي پخته را با نخودفرنگي مخلوط كرده و بعد ماست و شويد، نمك و فلفل را اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن در يك ظرف مناسب ريخته با شويد تزئين كرده و در يخچال نگهداري كنيد.منبع : sooran.com

    ممنون ساغر جون.
    اگر به این ترکیب کدو خام خرد شده هم اضافه کنی به همراه ماست و شوید برای لاغری عالیه و غذای خیلی خوبیه!!

    GOD is Watching YOU

    insta:
    _shiny7_



  9. 2 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .


  10. #316
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی


    مواد لازم :
    گوشت کبابی برش نازک داده شده 600 گرم ( 6 برش )
    ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
    فلفل قرمز کبابی شده 2 عدد
    پنیر پیتزای پارمسان رنده شده 4 قاشق سوپ خوری
    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    سرکه یک چهارم فنجان
    سیر 2 حبه


    طرز تهیه :
    برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
    بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
    منبع : sooran.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  11. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  12. #317
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..


    مواد لازم سالاد فصل:
    کاهو : ۲ بوته کوچک
    خیار: ۳ عدد
    گوجه: ۳ عدد
    هویج: ۲ عدد
    شکر: به اندازه دلخواه
    کلم قرمز: ۱ عدد کوچک
    سس مایونز: ۱ پیمانه کوچک
    آبلیمو یا آب نارنج: به اندازه لازم
    پرتغال آب گرفته :۱ عدد
    نمک : کمی


    طرز تهیه سالاد فصل :
    کاهو و کلم قرمز را جدا جدا کنید. خیارها و گوجه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ظرف سالاد را کنار دستتان قرار دهید. ابتدا کاهو را در دیس سالاد بریزید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید. کمی نمک و کمی شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید. آب ۱ عدد پرتغال یا نارنج را بگیرید و به سس اضافه کنید سس آماده شده را روی سالاد بریزید.

    یک نکته در مورد کلم قرمز:
    برای اینکه کلم های شما در سالاد ترد شود می توانید بعد از خرد کردن و شستن کلم ها آن را در مخلوط آب و نمک و ۲ قاشق سرکه بریزید یک جوش که زد در آبکش خالی کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  13. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  14. #318
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه ی سوپ جو سفید در مایکروویو مخصوص افطار


    مواد اولیه :
    جوپرك 100 گرم
    هويج سه عدد
    آب مرغ دو پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    جعفري خرد شده سه قاشق غذاخوري
    خامه 50 گرم
    آب دو ليوان


    مواد لازم براي سس سفيد:
    شير يك پيمانه
    كره 50 گرم
    آرد دو قاشق مرباخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم


    طرز تهيه:
    براي تهيه سس ابتدا كره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) يك تا يك و نيم دقيقه در مايكروويو مي‌گذاريم و آرد را به آن اضافه مي‌كنيم تا كاملا آرد در كره حل شود. آنگاه شير، نمك و فلفل را كم كم داخل آن ريخته و هم مي‌زنيم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقيقه با قدرت 60 درصد در دستگاه مي‌گذاريم تا سس آماده شود. براي تهيه سوپ، هويج رنده شده را با نصف ليوان آب در ظرف مناسبي ريخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكروويو مي‌‌گذاريم سپس آب، آب مرغ و جو پرك را به هويج اضافه كرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكروويو قرار مي‌‌دهيم. سس سفيد آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفري، نمك و فلفل را به سوپ اضافه مي‌‌كنيم.

    نكتـه:
    در صورت دلخواه مي‌توانيد 100 گرم قارچ را خرد كرده و در كره تفت دهيد و بعد به سوپ اضافه كنيد.
    منبع : sooran.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  15. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  16. #319
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    آشنایی با روش تهیه اسموتی انگور قرمز



    با نوشیدنی این اسموتی خوش طعم و سرشار از آنتی‌اکسیدان، گرم وا خستگی را از خود دور کنید.


    کل زمان آماده‌سازی و تهیه: 40 دقیقه
    مواد لازم برای 4 نفر:
    انگور قزمز بی‌دانه: 2 پیمانه
    شیر سویای وانیلی: یک پیمانه
    ماست ساده: یک پیمانه
    یخ مکعبی: 6 قطعه
    شکر قهوه‌ای: یک قاشق سوپ‌خوری
    طرز تهیه:
    • انگورها را بشویید و حدود 30 دقیقه آن‌ها را درون یخچال قرار دهید.
    • یک و نیم پیمانه از انگورها را با مابقی مواد لازم، درون مخلوط کن ریخته، دستگاه را روشن کرده و به مدت 30 ثانیه آن‌ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
    • مابقی انگورهای خنک شده را درون لیوان‌های مورد نظر ریخته تا در ته لیوان‌ها قرار گیرند.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  17. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  18. #320
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    آشنایی با روش تهیه یخمک انبه


    کودکان را در تهیه این یخمک خوشمزه شرکت دهید.


    مواد لازم:

    انبه: 4 عدد، پوست کنده و هسته‌ آن‌ها را درآورده و به قطعات کوچک تقسیم شود.
    شربت ساده: ‌یک پیمانه
    آب لیموی تازه: 3 قاشق سوپ‌خوری
    روش تهیه:
    • قطعات انبه را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.
    • شربت ساده و آب لیمو را به غذاساز اضافه کرده و تا حدی که نرم شود و به صورت پوره درآید آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
    • مخلوط را درون دستگاه بستنی‌ساز بریزید و بگذارید خوب منجمد شود.

    htt
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  19. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


صفحه 32 از 49 نخستنخست ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزخانه
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2009, 06:58 PM
  2. خبر: دفتر نخبگان استان یزد افتتاح می شود
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st December 2008, 11:36 PM
  3. خبر: صداوسيماشبكه‌اي مختص نخبگان ايجادكند
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اکتشافات
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th November 2008, 02:47 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2008, 03:57 PM
  5. نخبگان و اهمیت وجود نخبگان
    توسط Amir در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th September 2008, 06:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •