دیگه دارم کاملا سکته میزنم
فردا هم امتحان ریاضی دارم هم شیمی...مثلاااااااااااااااا ا تابستونه...شبم مهمون داریم...فقط ریاضی تمرین کردم..هیی...الان نظرم عوض شده چرا نرفتم ریاضی!؟!؟!؟!پشیمونم حسابی......
وای وای استادامونم اقاهستن....اقای ارحمی گفته باید شیمیرو بدون مکث جواب بدین وگرنه بهتون خط کش میزنم؟!؟(این خط کشو فکر کنم جدی جدی گفت چون اصلا اهل شوخی نیست!)
جلسه ی قبل جزوه کم اومد مجبور شدیم هر نیمکت یه دونه داشته باشه...اخه امار تجربه نسبت به جلسه ی اول که 20 نفر بودیم یه دفعه رسید به 50 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هممونم تو یه کلاس ....نفس نمیشد بکشی دیگه.....
منم بقل دستیم یه دختر نشسته بود اونم کاملا ریلکس جزوه رو برداشت گذاشت تو کیفش.....همین جور موندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وایییییی اگر فردا سوتی بدم چی میشه....؟؟؟؟!؟؟!
استاد نمیگه اخه ما که نداریم یه جوری فول جواب بدیم.......؟؟!؟!
جلسه ی اول که افتضاح بازی دراوردیم
نشته بودم بقل دوستم و اقای ارحمی ام داشت برامون دیکته دیکته میکرد تا بنویسیم مثلاااااااااااااااااااااا ااااا میخواست بگه من تهرانیم یه دفعه از ok و...اومد رو لهجه ی ترکیحالا من یه دفعه رفتم تو فاز خنده که دیگه نشد جلوشو بگیری(اینقد خندهامو نگه داشته بودم که سرخ شده بودم...بچه هام هی میگفتن الان سکته میزنی)... منم دیگه به هوای خودکار برداشتن با دوستم رفتیم زیر میز میخندیدم....بقیم با خنده های مام خندشون گرفت
هیچی دیگه استاد یه چش غره ی زیبا بهمون رفت مام دیگه سکوت کردییم..
امیدوارم فردا حالمو نگیره....![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)