همکار بخش اختراعات و نوآوری
طرح بسیار جالبی و کاربردی میتونه باشه
به نظر از پایه یک سازه جدید برای تمام بخش های یک چادر باید تعریف بشه و البته خیلی کاربردیه
معمولا در طراحی سعی میکنم حتما قابل اجرا باشه با ساده ترین و دردسترس ترین وسایل و قطعات به همین منظور فقط میخ های چادر هارو طراحی کردم که این نوع مشکل برطرف بشه
![]()
I AM ADRENALINE
همکار تالار شیمی عمومی
شب تاب یا لومینوسانس
ی خاصیت توی شیمی که طبق پدیده فسفر سانس صورت میگیره
فسفر سانس یعنی به یه ماده مثل فسفر یه انرژی میدیدم و انرژی داخلش ذخیره میشه و توی یه مدت طولانی انرژی به صورت نور انتشار میده
مثل کرما شب تاب یا تسبیح های شب تاب
خب حالا اگه ما یه میخ فولادی با روکش فسفر بسازیم و روزا در معرض نور خورشید بزاریمش . شب خود به خود نور میده
اگرم نخاستیم روزا در معرض نور بزاریم میتونیم قاطی فسفر یه ماده رادیو اکتیو بزنیم
مواد رادیو اکتیو انرژی به صورت مستمر ازاد میکنن
دیگه میخ 24 ساعت در حال نور دادنه
یعنی ماده رادیواکتیو انرژی میده به فسفر و فسفر به صورت نور انتشارش میده
- - - به روز رسانی شده - - -
ویرایش توسط 1=1+1 : 22nd July 2013 در ساعت 10:52 AM
استعداد برتر سایت
سلام...
یکی از مشکلات درک یه ایده برخورد نکردن با اصل مشکل است...
مثلا من خودم تا حالا چادر میخ دار ندیدم و هرچی دیدم یا از این چادر فنری های یه بار مصرف بوده یا چادر نماز ننجون...
سلام...
آفرین...
در صورت ثبت نشدن این طرح شما هم در واقع یک محصول دیگه اختراع کردید و اون رو انتشار دادید...
این رادیواکتیوِ فسفر شارژ کن خطرناک نیست؟
همکار تالار شیمی عمومی
به نظر منم زیاد مخاطب نداره
منم اطرافیام همه از این چادر تاشو های رنگ رنگی دارن
فقط عشایرا دیدم ازون چادرا دارن که اونام میلی به عوض کردن میخشون ندارن
- - - به روز رسانی شده - - -
به نظر منم زیاد مخاطب نداره
منم اطرافیام همه از این چادر تاشو های رنگ رنگی دارن
فقط عشایرا دیدم ازون چادرا دارن که اونام میلی به عوض کردن میخشون ندارن![]()
همکار تالار شیمی عمومی
یکاری میشه کرد
از این نوار شب تاب ها
دور میخ چادر خودتون بپیچید
مشکل خودتون حل میشه![]()
همکار بخش اختراعات و نوآوری
سلام
متشکرم از دوستانی که در بحث شرکت کردند
به شخصه که استفاده کردم و به اطلاعاتم اضافه شد
چند نکته اصلی در تولید وجود داره و اون قیمت تمام شده محصول و در دسترس بودن مواد اولیه ساخت محصول است، دوستان باتوجه و دقت نظر به این دو معیار بهتر میتونن به تکمیل طرح ها کمک کنند
اصولا برای انجام هرکاری راه های زیادی وجود داره و میشه از مواد متفاوتی استفاده کرد اما این درصورتیه که فقط برای ازمایش یا استفاده در مقیاس کم استفاده و تولید کنیم
![]()
I AM ADRENALINE
یار همیشگی
سلام
بله در طراحی مفهومی حداقل دو راه پیشنهاد میشه و اونارو ارزیابی و انتخاب می کنند و یک طرح را اجرا می کنند حالا با توجه به اهداف و الزامات می تونه تولید یک عدد باشه یا تولید انبوه با توجه به این نکته طرح های اولیه یا ایده را بررسی می کنند و انتخاب می کنیم و طراحی مقدماتی را شروع می کنیم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)