مواد لازم برای 4 نفر:
  • سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبه‌ای
  • بادمجان کوچک: 3 عدد، حلقه‌حلقه
  • کدوی متوسط: یک عدد، حلقه‌حلقه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد کرده
  • قارچ: 100 گرم، ورقه‌ورقه
  • سیر: دو حبه، رنده شده
  • گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، خرد کرده
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و 10 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.

2 - هر کدام از سبزیجات را 4 تا 5 دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.

3 - مرغ و سبزیجات تفت‌داده شده را به تابه برگردانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیم‌ساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.

نکات:


این غذا را می‌توانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.

برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمون‌پپر، ‌بپاشید.
مجله ایده ال