خوشبختانه بحث های متعددی تو سایت بابت ازدواج راه افتاده هنوز اونجا رو مطالعه نکرده بحث دیگه ای رو باید بخونیم. ازدواج در دنیای مجازی و با زنا کار در هر صورت این اهمیت قضیه رو میرسونه.
من فکر میکنم ما متاسفانه تو جامعه خودمونو درگیر مسائلی میکنیم که خودمون دوست داریم نه اینکه کاملا درست باشه یا حداقل از راهش باهاش برخورد کنیم.
دوستان مسائل تفاوت بین دختر و پسر رو مطرح کردن و در واقع هم متاسفانه تو جامعه همینجوره. عفاف فقط محدود به دختر حجاب و ایناس. عفاف رو باید در بعد وسیعی اجرا کنیم.
دوستان احادیث زیادی نقل کردند که همه اونا راه زندگی رو نشون میدن ما خودمون نمیخوایم قبوا کنیم در واقع اونا رو دور میزنیم. وقتی پیامبر اکرم برای تمام کردن اخلاق مبعث شدن یعنی چه؟
یعنی به گفته یکی از دوستان شب طرف گناهکاره تا صبح شاید توبه کرده باشه، یعنی اینجاس که باید چشم و گوشمونو ببندیم.
مگه روایت نداریم که رسول خدا (ص) وصاياي خودش را به ابوذر بيان مي كند مي فرمايد:
« يَا أَبَاذَر إِيَّاكَ وَ الْغِيبَةَ فَإِنَّ الْغِيبَةَ أَشَدُّ مِنَ الزِّنَا؛ از غيبت دوري كن. چون غيبت از زنا سخت تر است» . در ادامه ابوذر مي گويد كه گفتم :چرا اين گونه است ؟
حضرت در پاسخ فرمود:«لِأَنَّ الرَّجُلَ يَزْنِي فَيَتُوبُ إِلَى اللَّهِ فَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الْغِيبَةُ لَا تُغْفَرُ حَتَّى يَغْفِرَهَا صَاحِبُهَا»(1) يعني علت سخت تر بودن اين است كه شخص زناكار مي تواند توبه كند و خداوند متعال توبه او را قبول نمايد. اما در غيبت تا زماني كه شخصی که از او غيبت شده ،از شخص غيبت كننده راضي نشود و وي را نبخشد، قابل بخشش نيست»
با توجه به توضيح مذكور در روايت، روشن مي شود مقايسه اي كه در اين جا صورت گرفته از جهت بيش تر يا كم تر بودن گناه و ...نيست. بلكه جهت مقايسه، سخت تر بودن پذيرش توبه غيبت كننده، نسبت به زنا كننده است.
موقع دوستی با جنس مخالف یا خواستگاری چقدر تو این فکریم که یعنی طرف اهل غیبته؟به هر حال الان طرفت کیه چیه؟ درست گفت نبش قبر کردن در این زمینه یعنی فقط یه قسمت از بدنشو درآوردن و کنکاش کردن بقیه هر چه باد باد.

.gif) 

پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟
 پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)