همکار تالار روانشناسی
من با صحبتاتون موافقم به جز این ضرب المثل اشتباه.ازدواج هندوانه یا میوه دیگه نیست که نشه فهمید عاقبتش چیه.با یک فکر باز به دور از احساسات صرف،با شناخت کامل از خود فرد و خانوادش،با شناخت کامل از عقاید،افکار و هنجارههش میشه یه انتخاب موفق داشت.سلام دوستان
تو این بحث همون ضرب المثل قدیمی که همه شنیدیم ازدواج هندوانه سربسته هست ، به نظر من همه جا صدق میکنه ، چه این ازدواج از طریق نت یا تلفن و یا خواستگاری سنتی باشه.
من پسر دوستم که خیلی هم بچه مثبت بود و هست ، از طریق نت با دختری ایرانی(که خودشو پسر جا زده بود)تو نیویورک آشنا شد بعد از سه سال ارتباط نتی ،دختره از اخلاق و منش پسره خیلی
خوشش اومد (در واقع به قول آقا عبدالله از افکار و عقاید عمقی استقبال کرد)بعد بالاخره خودشو معرفی کرد و دیگه ارتباط اینا از حد یک دوست معمولی فراتر رفت (از نظر احساسی) خلاصه اینا یکسالی هم اینجوری با هویت واقعی با هم در ارتباط بودند تا قضیه
خواستگاری و اینجور چیزا پیش اومد الان هم پسره با هزار و یک مکافات خودشو رسوند به دختره اونور دنیا ، تا اینجا هم که من خبر دارم الحمدالله خیلی راضی هستند.
این قضیه برا من دلیلی برای تعمیم دادن نمیشه ولی به قول دوستان ازدواج تو هر شرایطی نیازمند تفکر و داشتن معیاره.
به نظر من منتظر خواستگار موندنو فقط نظر خانواده رو هم در نظر گرفتن تو هر شرایطی از نظر سنی و فرهنگی جوامع و ..... خیلی درست نیست.
آلزایمر گاهی درد نیست...
درمان است!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)