
دوست آشنا
تارت میوه ای
یک پيمانه آرد سفید ، کمی نمک، 2 قاشق پودر شکر را با 150 گرم کره سرد رنده شده، مخلوط کرده و 4 تا 5 قاشق آب سرد را با کمک انگشتان با آرد مخلوط ميكنيم و خمیر را رویهم می آوريم. بعد خمير را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و نیمساعت در یخچال می گذاریم. خمیر را در قالب تارت با قطر 20 سانتی به صخامت نیمسانت پهن می کنیم و با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد کرده و بمدت 20 دقیقه در حرارت 180 قر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن با خامه یا کرم پاتیسر پر کرده و میوه های دلخواه را مرتب می کنیم و 2 قاشق غذاخوری پودر ژله توت قرنگی را با 1/4 پیمانه آبجوش حل کرده و بعد از خنک شدن بوسیله برس روی میوه می زنیم. بمدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه کرم وانیلی یا پاتسیر:1 پیمانه شیر،2 قاشق شکر را با 2 قاشق سوپخوری آرد گندم یا آرد ذرت کاملاً مخلوط و روی حرارت مرتباً همزده تا بجوشد. کمی وانیل اضافه کرده و 2 عدد زرده را با حرارت خیلی کم به مایه میافزائیم و بعد از 1 دقیقه همزدن مرتب شعله را خاموش می کنیم، سپس آن را خنک می کنیم.
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.



پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)