دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: صندلی داغ با حضور خانوم diana3

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار موبایل
    رشته تحصیلی
    نقشه کشی
    ارسال تشکر
    1,457
    دریافت تشکر: 5,559
    قدرت امتیاز دهی
    91673
    Array

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور خانوم diana3

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها

*زندگي مثل شطرنج ميمونه... اگه بازي بلد نباشي همه ميخوان يادت بدن... ولي اگه خوب بازي کني همه ميخوان شکستت بدن
    همیشه هم اینگونه نیست مگه اینکه طرف حسابهای آدم افراد حسود باشند که تا موقعی از آدم جلوتر باشند راه کار نشان آدم میدهند و ادعا دارند که این مسیر رو طی کرده اند
    ولی وقتی بهشون برسی چوب لای چرخ وضعیت بهبود یافته میکنند

*فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد بله تو یه سری از شرایط زندگی تا انسان تجربه نکنه نمیتونه درک کنه

*توي دنيا يکي هست که فقط به خاطر تو نفس ميکشه و اون خودتي بلع ع ع ع ع ع

*همواره با ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي ادعا مي کنم که حتي وقتي به يادشان نيستم هم دوستشان دارم بله دیگه ذهن انسانهای این دوره واقعا مشغوله

*با سنگهايي که در سر راهت ميگذارند هم ميتواني چيز قشنگي براي خود بسازي بله باید تجربه کسب کرد

*براي شب پيري... در روز جواني چراغي بايد تهيه کرد دقیقا باید به فکر فردا بود که در پیری نمیتوان مثل دوران جوانی قوت داشت

*آنچه كه هستي هديه خداوند است به تو و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است....پس بي نظير باش باید از امکاناتی که خداوند به ما عطا کرده کمال استفاده را ببریم تا در پناه حق به آنچه لیاقت داشته ایم برسیم و خدا از ما خشنود باشه

*ناياب ترين چيزها در جهان دوست صميمي است كه در عين حال? برترين سرمايه هستند. بله پیدا کردن دوست واقعی قطعا سخته

*بهترين مرگ آن است که تنها جسمت از ميان رفته باشد و نه اسمت نیکنامی بعد از مرگ آرزوی هر مومن و بنده صالح خداست چه خوبه که بعد از مرگ از انسان با نام نیک نام برده شود

*زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است
    ​نه اینگونه نیست میتونه بالعکس باشه
    میگویند خدا تنهاست
    ما که خدا نیستیم
    چرا تنهاییم...؟

2. 2 کاربر از پست مفید diana3 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع