نه اینگونه نیست میتونه بالعکس باشه
*زندگي مثل شطرنج ميمونه... اگه بازي بلد نباشي همه ميخوان يادت بدن... ولي اگه خوب بازي کني همه ميخوان شکستت بدن
همیشه هم اینگونه نیست مگه اینکه طرف حسابهای آدم افراد حسود باشند که تا موقعی از آدم جلوتر باشند راه کار نشان آدم میدهند و ادعا دارند که این مسیر رو طی کرده اند
ولی وقتی بهشون برسی چوب لای چرخ وضعیت بهبود یافته میکنند
*فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد بله تو یه سری از شرایط زندگی تا انسان تجربه نکنه نمیتونه درک کنه
*توي دنيا يکي هست که فقط به خاطر تو نفس ميکشه و اون خودتيبلع ع ع ع ع ع
*همواره با ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي ادعا مي کنم که حتي وقتي به يادشان نيستم هم دوستشان دارم بله دیگه ذهن انسانهای این دوره واقعا مشغوله
*با سنگهايي که در سر راهت ميگذارند هم ميتواني چيز قشنگي براي خود بسازيبله باید تجربه کسب کرد
*براي شب پيري... در روز جواني چراغي بايد تهيه کرد دقیقا باید به فکر فردا بود که در پیری نمیتوان مثل دوران جوانی قوت داشت
*آنچه كه هستي هديه خداوند است به تو و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است....پس بي نظير باشباید از امکاناتی که خداوند به ما عطا کرده کمال استفاده را ببریم تا در پناه حق به آنچه لیاقت داشته ایم برسیم و خدا از ما خشنود باشه
*ناياب ترين چيزها در جهان دوست صميمي است كه در عين حال? برترين سرمايه هستند. بله پیدا کردن دوست واقعی قطعا سخته
*بهترين مرگ آن است که تنها جسمت از ميان رفته باشد و نه اسمتنیکنامی بعد از مرگ آرزوی هر مومن و بنده صالح خداست چه خوبه که بعد از مرگ از انسان با نام نیک نام برده شود
*زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است
میگویند خدا تنهاستما که خدا نیستیمچرا تنهاییم...؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)