برای کتابا - سونی یه نیمچه تبلت جدید زده که اندازه ی A4 هست و با یه قلم توش همه چیز میتونی بنویسی - درضمن تا الان فقط فرمت PDF ولی در اینده بقیه فرمتهارو هم میخونه
میتونی کتابارو با فرمت مورد نظر روش بریزی تا 4گیگ جا داره
با لبتاب و کامپیوتر و تبلتای دیگه و موبایل هم وصل میشه!
من خودم مشتری شماره یکش هستم
6ماهه منتظرم وارد بازار بشه هنوز نشده! قیمتش هم از موبایلای هوشمند کمتره - نمایشگرش هم جوهر الکترونی هست که مثل لبتاب و تبلت چشم رو اذیت نمیکنه و مثل کاغذه!
شستن جوراب هم مشکل کل مردم سراسر دنیاست که ماشین لباسشویی های کوچیکی اومده که به این درد میخوره!
من خودم راهنمایی بودم میخواستم یه چیزی شبیه ماشین لباسشویی کوچیک بسازم واسه جورابام ولی اصلا هیچی نمیدونستم! اونموقع اولین بار بود روی ماشین لباسشویی تحقیق کردم چطوری کار میکنه!! - یکی از اولین تحقیقام بود!
پمپ بنزین هم - ماشینتون الکتریک باشه و روی قسمتهایی از خیابون که به صورت القایی شارژ میکنن ماشینو حرکت کنید و با nfc هم پولشو خودکار پرداخت کنید در لحظه!
هنوز تا اونموقع که اینا به ایران برسه یه عمر شایدم 2نسل فاصلس!
پیدا کردن جای پارک که اگه پولامونو جمع کنیم و یه بنز بخریم خودش خودکار پارک میکنه و نیازی به من و شما نیست!
خودرو های جدید(2-3تاشون تو ایران تولید میشن) روی فرمونشون کلید کنترل صدا دارن و راحت صدارو کم و زیاد میکنین
من خودم یه بار به همین دلیل وسط رانندگی نزدیک بود نصف ماشینو به فنا بدم بره! چون باید خم شم به کلید روی ضیط برسم!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)