دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مذهبی
    رشته تحصیلی
    معلمی دبستان....
    ارسال تشکر
    4,124
    دریافت تشکر: 2,447
    قدرت امتیاز دهی
    1267
    Array
    مهندس نوجوان's: جدید71

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط "مهدی" نمایش پست ها
    الان به نظر شما مرجع هایی که ما داریم کاملا راه و چاه رو بلدن؟ من از یه مرجعی که حالا اسمش رو نمیخوام ببرم به دلایلی در رابطه با همین بانکداری اسلامی سوال پرسیدم و ایشون قضیه رو ربط دادن به آمریکا و اسرائیل و نظام استکباری و اقتصاد استعماری ! که هیچ ربطی به موضوع بهره بانکها نداشت!

در ضمن سعی نکنید من رو به فرد دیگه ای پاس دهید من از شما دو سوال پرسیدم در رابطه با حرام بودن یه سبک موسیقی و بانکداری اسلامی و شما هیچ کدوم رو پاسخ ندادید و قضیه رو به بحث "جیگر" منحرف کردید !

رسانه های خارجی همیشه درست نمی گویند و خیلی مواقع اخبار ناگفته داخل را بازگو می کنند. در رابطه با آن جیگر حتی در مجلات همشهری هم به این موضوع پرداخته شد و حقیقت داشت که بعدا ماستمالی شد! اصلا به فرض هم درست مردم آزادند که مرغ بخورند، اطبا گفتند غذای گوشتی برای بدن مضر است؟

خب چه کاریه؟ کسی که پول نداشته باشد مرغ نمی خرد دیگه نیازی به حرف مرجع نیست؟
    موفق باشید
    سلام

من اطلاعات زیادی از بانکداری اسلامی ندارم، انشاءلله جستجویی کرده و پاسخ می دهم ، این به کنار ...

خب برادر در زمینه هایی که من اطلاعات کافی ندارم که نمیتوانم جوابتان را بدهم . می توانم ؟ در مورد موسیقی هیپ هاپ اصیل اعتراضی هم گفته بودید ، راستش من تاحالا یک همچین موسیقی را نشنیده ام و نمیتوانم نظرم را راجع به آن بگویم . ولی خب اگر موضوعش اعتراض و عیب جویی از جامعه باشد من با اجازه تان پاسخش را با یک حدیث از امام علی (ع) که مخاطبشان مالک اشتر (فرماندار مصر) بوده پاسخ می دهم :
    کسانی را که اهل عیب جویی از دیگرانند از خود دور کن زیرا مردم عیب هایی دارند که مدیر و رهبر جامعه باید بیشتر از همه در پنهان کردن آن ها بکوشد (منبع : کتاب دینی سال سوم دبیرستان ، درس12 ، ویژگی های حکومت اسلامی ، بند 5)

غرض از به میان آوردن اسم جیگر زدن مثال بود . و این که در روزنامه ها هم این موضوع مطرح شد منظور تمسخر رسانه های خارجی برای پرداختن به یک همچین موضوعاتی بوده است ....

دوست عزیز نگفته اند که مضر است ، گفته اند مناسب نیست ، یعنی به راحتی می توان جایگزینی برای آن انتخاب کرد ....

درست ولی در بسیاری از خانواده ها برای خفظ آبروداری و ... این موضوعات پیش می آید دیگر ...

خیلی ممنون ، شما هم همینطور
    خدانگهدار ....
    در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...

2. کاربرانی که از پست مفید مهندس نوجوان سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع