دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مذهبی
    رشته تحصیلی
    معلمی دبستان....
    ارسال تشکر
    4,124
    دریافت تشکر: 2,447
    قدرت امتیاز دهی
    1267
    Array
    مهندس نوجوان's: جدید71

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط "مهدی" نمایش پست ها
    ما با اصل دین اسلام مشکلی نداریم.

یعنی شما عملی رو که انجام میدید اصلا دلیلش رو نمیدونید؟ یعنی دین اسلام گفته مثل ربات بشنوید و عمل کنید و راجع به هیچی تحقیق نکنید؟ پس در این صورت خیلی عذر میخوام این نمونه بارز بی دینی است وقتی یه نفر دلیل اعمالی که انجام میدهد و یا آنها را قبول دارد نمیداند

در ضمن در آن زمان که ایشون چنین چیزی گفتند مثل بمب در رسانه های خارجی صدا کرد ولی خبر را در داخل در نطفه خفه کردند ! وقتی ایشان می گویند اطبا گفتند گوشت برای بدن مضر است دیگه انتظار دارین من به عاقل بودن ایشون شک نکنم؟

موفق باشید
    سلام
    دین اسلام گفته اشخاصی برن در دین تحقیق کنن و راه و چاهو یاد بگیرن و بعد بیان و به مردم یاد بدن . شما هم اگه دین رو قبول دارین (که مسلما هم همینطور است) پس باید حرف اون هارو قبول کنید
    هرجاش رو هم که دلیلشو نفهمیدید میتونید زنگ بزنید دفترشون بپرسید یا این که از طریق سایت پیگیری کنید

در این که رسانه های خارجی الکی یک چیزی را بزرگ جلوه می دهند شکی نیست نمونه اش هم همین جیگر جان خودمان ، الکی به خر بیچاره نسبت دادند که ممنونع التصویر شده .
    ببینید من داخل سایتی که لینک کرده بودید رفتم ، باور کنید فقط نوشته بود آیت الله مکارم شیرازی گفته اند که از نظر پزشکان غذای گوشتی غذای مناسبی نیست (به عبارت دیگر نخوردن مرغ به کسی ضرر نمی رساند) . و برادر گرامی طبق این عرایض جناب آقای مکارم شیرازی در زمان گران شدن مرغ به مردم می گوید اگر هم مرغ نخورید مشکلی پیش نمی آید و مرغ از ملزومات زندگی نیست نه این که فتوا صادر کنند که اصلا مردم مرغ نخورند.
    بر ما واجب است که فقط در موارد دینی از مرجع تقلید ، تقلید کنیم و نه از طرز زندگی آن ها ( حال یک مرجع تقلید خواسته مرغ نخورد ، ما که نباید بالاجبار این کار را انجام دهیم ) آقای مکارم می دانستند که علاوه بر این که باید در دین برای مردم الگو باشند باید در جامعه و خانواده هم برای مردم الگو باشند پس یک غذای گران غیمت |(در زمان گرانی مرغ) را از سفره غذایی خود حذف کرده اند .

والسلام
    خدانگهدار ...
    در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...

2. کاربرانی که از پست مفید مهندس نوجوان سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع