دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهندسی معماری
    ارسال تشکر
    1,867
    دریافت تشکر: 1,051
    قدرت امتیاز دهی
    2168
    Array
    anael's: جدید19

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط "مهدی" نمایش پست ها
    البته به نظر من چادر سیاه تنها یک تهاجم فرهنگی میتونه باشه......!

اگر به لباس های محلی زنانه در سراسر ایران نگاه بیاندازیم متوجه میشیم که اکثر این لباس ها علاوه بر زیبایی، کار پوشش رو کاملا انجام میدن.

ولی چادر سیاه چی؟
    1- چادر سیاه به علت رنگش در فصل های گرم سال، آزار دهنده است !
    2-چادر سیاه زیبا نبوده و علاوه بر آن دست و پا گیر است.

در مقابل آن لباس های محلی با رنگ های متفاوت و شاد، زیبایی خاص داشته و مشکلات چادر را هم ندارند و برای فرد دست و پا گیر نمی شوند !

بهتره به جای اینکه این همه به احادیث رجوع کنیم ، فقط کمی به مغزمون فشار بیاریم !
    شما چرا از همه جا در بین این همه تهاجمی که وارد فرهنگ ما شده فقط چادر رو میبینید.
    چرا فقط در مقابل چادر سیاه موضع دارید
    سیاهی چادر در فصل گرما و دست و پا گیر بودن اونو میگید ( که البته کسی که چادر رو به عنوان پوشش انتخاب میکنه به اون با این دید نگاه نمیکنه بلکه اونو محافظ خودش میدونه در برابر بسیاری از ناهنجاری های جامع که متاسفانه روز به روزهم بیشتر میشه) چرا از مضرات کفش پاشنه بلندی که خانم ها میپوشند و تاثیرات بدی روی فیزیک بدنی میزاره نمیگید یا تاثیر بد ماهواره رو نمیبینید که از درون خانواده ها و در کل جامعه رو روبه نابودی گذاشته، لباس های نامتعارف رو نمیبینیدهمچنین وسایل آرایش مصرفی که چه بیماری های پوستی ای رو به دنبال نداره و خیلی چیز های دیگه ای که به آهستگی وارد جامعه ی ما شده و روز به روز تاثیرات منفی اونها در بین مردم بیشر میشه
    میگید به جای چادر از پوشش محلی استفاده کنیم یا اصلا چادر رنگی ولی اینو با خدتون نمیگید که اگر من یک خانومی رو با این نوع پوشش در یک خیابون ببینم آیا واقعا برنمیگردم برای بار دوم از روی تعجب نگاه کنم.
    در ضمن آقایون نمیتونن راجع به پوششی که خودشون حتی یکبار هم تجربه نکردن و درست در شرایط یک خانوم قرار نگرفتن این طور اظهار نظری داشته باشن.
    هیتلربه ناپلئون می گوید:مابرای شرافت می جنگیم وشمابرای پول می جنگید،
    ناپلئون میگوید:انسانهابرای آنچه که ندارن می جنگند.

2. 4 کاربر از پست مفید anael سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع