دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: بیمه نوآوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    10,146
    دریافت تشکر: 10,426
    قدرت امتیاز دهی
    25393
    Array
    SaSaMc2's: جدید25

پیش فرض پاسخ : بیمه نوآوری

نقل قول نوشته اصلی توسط hossien نمایش پست ها
    بیشتر ایده هایی که الان در حال ثبت است مستقیم نیاز مردم نیست یا اصلا کاربردی نیست یا اصلا فناوری ساخت اونو نداریم.
    وگرنه طرح هایی که اصولی مراحل طراحی آن پیموده میشه چرا سرمایه گذار براش پیدا میشه
    اگر درست فکر کنیم و وسیله ای یا خدمتیکاربردی درست کنیم بدون شک سرمایه گذاران روی اون سرمایه گذاری می کنند.
    اختراع در ایران بیشتر در سطح 1 هست خیلی کم پیش میاد که در سطح 2 یا 3 باشه.

بیمه مخترع یا کسی که شانس چیزی درست کردن را نسبت به سایرین بیشتر داره شاید روی ان سرمایه گذاری کنن شش ماه ، یک ساله و .... بیست سال دیگر بهره برداری بشه برای همین کسی که پول داره بستگی به اهدافش داره که چطور سرمایه گذاری کنه
    اگر دستورالعملی برای سرمایه گذاری تدوین بشه فک کنم مشکلات کمتر میشه.
    سلام رئيس جون...

مشكل اينه كه توي همه ي صنف ها از راست به چپ مينويسن و به ما كه ميرسه همه توهُم فرنگ ميزنن...

كودوم ورزشكاري رفته دوره افتاده توي باشگاه ها كه من رو بازي بديد؟

يا نمايشگاه گذاشته چشم بسته روپايي زده يه هفته تا حرفش بياد توي روزنامه...

ما الان واسه پوشك بچه هم چند تا نشريه دارم و نوبت مخترعين كه ميرسه همه كهنه شوراشونم از سر كيسه نيمه شُل بيرون نميكشن...

بحث من روزگار خودم آدمايي كه ميشناسم نيست...

دمپايي ما خيلي وقته كه جاي وصله نداره و ته خجالت غرغرهاي دم افطارمون چادر ميكشيم سرمون...

يه مخترع توي اين كشور خودش بايد: بااستعداد باشه، باسواد باشه، خلاق باشه، سرمايه دار باشه، حقوق دان باشه، تاجر باشه، مدير باشه، كار چاق كن باشه، شرخر باشه و و و . . .

جديدا كه انگار بايد كله خرم باشه تا شايد يه جايي يه آبي توي دل يه آدمي يه تكوني بخوره و اگر بخت يار باشه شايد بريزه به آسياب يه آدماي ديگه...

شرمند اين بار روم نشد بيام تو پروفايلت رئيس جون...

2. 6 کاربر از پست مفید SaSaMc2 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع