گرمای ما جنوبیا که خیلی زیاده و هوا هم خیلی گرمه اما من که تا الان نه گشنم شده و نه تشنه.در ضمن در خصوص مردا اینو بگم که اصلا همچین چیزی نیست من تا الان برا درد هیچ مسکنی نخوردم(شاید نهایتش یک دو بار) ولی ما یه اصطلاح داریم که معنیش بزرگ کردن مشکله(ببخشید عنوانشو نمیگم چون رمز پزشکیمونه)که خانما ید طولایی توش دارن
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که بخاطر وضع معده م سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
سلام
دوستان بحث ضعف و گرسنگی یه طرف ... اصل ماه رمضون به نظرم تفکر بیشتر در مورد خود انسان و تلاش در جهت انسان کاملتری بودنه..!
اگر تونستین تو این ماه عزیز و قشنگ مسیر اصلی رسیدن به عشق الهی رو پیدا کنین که برد کردین در غیر اینصورت ...
نماز روزه هاتون مملو از تفکر و تعقل ... یا حق![]()
من هر چی بخورم باز رو به قبله میشم!![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)