سلام من اشپزی خوبه اگر سوالی بود بپرسید
سلام من اشپزی خوبه اگر سوالی بود بپرسید
ویرایش توسط دبستان : 12th July 2013 در ساعت 06:47 PM
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
lمهدی جان ازین پس کفیت تاپیک مد نظرت باشه تا کمیت داداش
اشپزی مجردی؟
من 2سال تجربه دارم ولی ازونجا که خاطرات بد زود پاک میشه باید فکر کنم تا خوب یادم بیاد
اول به من بگید برنج بلدید بپزید؟
یه خوراک مرغ ساده و خوشمزه کاری نداره
توی قابمه اب بریزید و چند تا تیکه از مرغ رو بریزید تو اب و خوب ابپز کنید (توی اب هم نمک فلفل زردچوبه) بریزید.وقتی اب پز شد از قابلمه در بیارید و توی یه ماهیتابه دیگه سرخش کنید.بعدش کمی پیاز تفت بدید و بهش رب بزنید و 1لیوان اب بریزید و بزارید 20 دقیقه کم کم جوش بخوره و مرغ رو هم بهش اضافه کنید و سوی گاز رو کم کنید و سریعا یه مقدار سیبزمینی سرخ کنید ... نوش جان.
خوراک مرغ مجردی
OK
پسرا وقتی میاید تو بهتره یه کوچول از خودتون بگید تا همدیگرو بهتر بشناسیم.اینکه سنتون تحصیلات.مشغول چه هستید.چه علایقی دارید
ساکن کجا
من محمد ساکن شهرستان گرمسارم البته بچه شمالم.22 سالمه.دانشجوی کارشناسی برق قدرت.تابستون هم واحد نگرفتم.
به به میبینم کل بچه ها اینجا جمع هستند !!
خیرمقدم عرض می کنم خدمت دوستان عزیز بیایید با هم دوست باشیمدر ضمن ایمنی سایت روبریزین به هم شخصا هستم اطفا مکنم خصوصا میبینم برادرا اموزش اشپزی هم دارن !!ما که اشپزیمون بهپای شما نمی رسه به عنوان مسئول ایمنی حضور یافتیم
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
سلام دوستان
نام:امیرعلی
سال تولد:1374
در هر حال حاظر در تعطیلات بعد کنکورم![]()
شاید ....
سلام
من هم هستم
اگه کسی اطلاعاتی درباره ی مکعب روبیک داره اینجا برام بنویسه لطفا
سلامممممممم نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم
یکم حس میهن دوستیه شما پسرا رو قلقک بدیم که اینقد بفکر کشور و میهنید
کاملا معلومه!!!!!!
ولی در یک کلام
ایران بررررررررررررررررررررد !!!!!!!!
پیروزی 3_0تیم ملی والیبال کشورمون رو به همه بچه ها تبریک عرض میکنم
به امید اینکه فردام ببرن![]()
سلام پسرای گل
من سامان.....15 ساله ...بچه ی تهران....ساکن جزیزه ی کیشامسال میرم دوم ریاضی...همین دیگه...سوالی هست درخدمتیم
چاکریم
Take everything from the inside and
throw it all away
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)