پوشش زورکی ؟
یعنی شما مدعی هستین پوشش دختران ایران زورکی چادره ؟
خب این نظرات شماست و برای خودتون محترم ولی نمی تونه نظر جمع باشه.
از شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده واقعا تعجب می کنم که به مباحث به این شکل و از این دید و زاویه نگاه می کنین..!
دقیقا در قرآن به اصل حجاب بصورت چادر ذکر شده و اکثر علما هم روش اتفاق نظر دارند.
این معنی آیه شماره 59 سوره احزابه
چیزی که در دین قید شده پوشش مناسب که زیبایی های زن از دید نامحرم پوشیده بمانه.!ای پیامبر ، به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو ، جلباب ها ( چادر ) و روسری های بلند خود را بر خویش فرو افکنند ، اینکار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است و خداوند همواره آمرزنده رحیم است
سوالی که از شما دارم اینه که شما مدعی هستین بدون چادر بصورت کامل زیبایی های یک زن از دید نامحرم پنهان می مونه ؟
من مدعی هستم که رعایت حجاب اشکال گوناگون و متفاوتی داره ولی هر کدوم ممکنه نواقصی داشته باشه ولی کاملترین حجاب ، حجابیه که خداوند در کتابش گفته و اون چادر هست چون به میزان بسیار بالا زیبایی های زن رو می پوشونه ،چیزی که خدا در کتابش قرآن کریم قید کرده و همه بهش معتقدیم.
متاسفانه سعی نکنید به قیمت تحریف دین و کتاب خدا هم شده حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.!
کمی هم کتاب خدا رو مورد واکاوی و بررسی قرار بدین تا از جانب خدا نخواین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.
از نظر من و تمامی بچه مسلمون ها حرف خدا فصل الخطاب کلام هاست ، مگر اینکه شما بخواین حرف خدا رو نغض کنین.
دیگه اصل معنی آیه رو هم گذاشتم که بلکن بتونم شما رو قانع کنم که روندی که در پیش گرفتین از کجا آب می خوره...
علاقه مندی ها (Bookmarks)