دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi42 نمایش پست ها
    خب اون قسمت که بولد کردم رو متوجه نشدم. یعنی الان تو جامعه پوشش های متنوع دیگه آزاد هست که از بین اونها چادر محبوب باشه؟ پوشش زورکی رو با پوشش محبوب اشتباه نگیرین.
    پوشش زورکی ؟

یعنی شما مدعی هستین پوشش دختران ایران زورکی چادره ؟

رنگ سیاه از بعضی جهات بر عکس تفکر عمومی (و صد البته غلط) تحریک کننده است.
    خب این نظرات شماست و برای خودتون محترم ولی نمی تونه نظر جمع باشه.

برخی برای دفاع از این تفکر غلط از خدا و دین مایه میزارن که امری ناپسند است. یک سند تاریخی بیارین که خدا یا پیامبر یا قران گفته باشه چادر سیاه

سر کنید . خدا کلیات رو گفته. امر کرده حجاب داشته باشید نه اینکه چادر مشکی مدل الگانس بدون گل تنتون کنید.

تحریف تاریخ کار درستی نیست
    از شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده واقعا تعجب می کنم که به مباحث به این شکل و از این دید و زاویه نگاه می کنین..!

دقیقا در قرآن به اصل حجاب بصورت چادر ذکر شده و اکثر علما هم روش اتفاق نظر دارند.

این معنی آیه شماره 59 سوره احزابه

ای پیامبر ، به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو ، جلباب ها ( چادر ) و روسری های بلند خود را بر خویش فرو افکنند ، اینکار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است و خداوند همواره آمرزنده رحیم است
    چیزی که در دین قید شده پوشش مناسب که زیبایی های زن از دید نامحرم پوشیده بمانه.!

سوالی که از شما دارم اینه که شما مدعی هستین بدون چادر بصورت کامل زیبایی های یک زن از دید نامحرم پنهان می مونه ؟

من مدعی هستم که رعایت حجاب اشکال گوناگون و متفاوتی داره ولی هر کدوم ممکنه نواقصی داشته باشه ولی کاملترین حجاب ، حجابیه که خداوند در کتابش گفته و اون چادر هست چون به میزان بسیار بالا زیبایی های زن رو می پوشونه ،چیزی که خدا در کتابش قرآن کریم قید کرده و همه بهش معتقدیم.

متاسفانه سعی نکنید به قیمت تحریف دین و کتاب خدا هم شده حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.!

کمی هم کتاب خدا رو مورد واکاوی و بررسی قرار بدین تا از جانب خدا نخواین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.

از نظر من و تمامی بچه مسلمون ها حرف خدا فصل الخطاب کلام هاست ، مگر اینکه شما بخواین حرف خدا رو نغض کنین.

دیگه اصل معنی آیه رو هم گذاشتم که بلکن بتونم شما رو قانع کنم که روندی که در پیش گرفتین از کجا آب می خوره...

2. 2 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع