دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دندانپزشکی
    ارسال تشکر
    6,304
    دریافت تشکر: 5,135
    قدرت امتیاز دهی
    15587
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi42 نمایش پست ها
    بسم رب السمیع البصیر خالق الخلاق
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    .
    .
    واقعا مهدی جان خوشحالم که این موضوع رو گفتی چرا که کمتر کسی حاضر هست به این عادت های جامعه به دیده ی نقد نگاه کند

اما در تایید حرف هات تا جایی که من اطلاعات دارم

به هر حال چادر مشکی عرفه کما این که در یزد دهه 50-1330 به کل چادر مشکی رو بد می دونستن و مخصوص زنان بدکاره (منبع کتاب شازده حمام نوشته و اتوبیوگرافی دکترمحمدحسین پاپلی یزدی) و در کل چادر مشکی در ایران رایج نبوده
    همان طور که شما گفتی متاسفانه چادر مشکی بعد از انقلاب به شدت رواج پیدا کرد و زیبایی این حجاب رو به عقیده من از بین برد

اما شاهد هستیم که در روستای ورزنه اصفهان زنان بر سنت دیرینه ی خود ماندند

یا حتی در روستای ابیانه اصفهان شاهد هستیم که زنان از چادر های رنگی استفاده می کنند و چادر مشکی دیده نمی شود

یا این که شما در فروع دین باید مقلد مجتهد باشید؟!؟ (قدمت 300 ساله پایه گذاری: زمان شاه عباس اول در دولت شیعه صفویه)
    این مورد هم واقعا تو تاریخ دیده شده چنان که در کتاب شاه اسماعیل اول نوشته شده ، مردم طبق این آیه که همه ی سخنان را بشنوید و بهترین آن را انتخاب کنید و همانا آن ها را خداوند هدایت کرده است مجبور به تقلید از یک نفر نبوده اند

یا حتی این مورد که لقب میرزا قبل از شاه اسماعیل به کسی که درس خوانده بوده اطلاق می شده اما یه دفعه شاهد هستیم که شاه اسماعیل خودش را به دروغ از نسل پیغمبر معرفی میکنه (همان طور که احمد کسرایی در کتاب شیخ صفی و خاندانش این موضوع را کشف میکند و در کتابش می آورد) و یه دفعه یه سری القاب به وجود می آید !

و همین هم می شود که خیلی های دیگه در مورد این عصر بدعت ها (از جمله شریعتی ، کسرایی) صحبت می کنند !
    ویرایش توسط Majid_GC : 11th July 2013 در ساعت 11:47 PM
    "آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع