واقعا مهدی جان خوشحالم که این موضوع رو گفتی چرا که کمتر کسی حاضر هست به این عادت های جامعه به دیده ی نقد نگاه کند
اما در تایید حرف هات تا جایی که من اطلاعات دارم
همان طور که شما گفتی متاسفانه چادر مشکی بعد از انقلاب به شدت رواج پیدا کرد و زیبایی این حجاب رو به عقیده من از بین بردبه هر حال چادر مشکی عرفه کما این که در یزد دهه 50-1330 به کل چادر مشکی رو بد می دونستن و مخصوص زنان بدکاره (منبع کتاب شازده حمام نوشته و اتوبیوگرافی دکترمحمدحسین پاپلی یزدی) و در کل چادر مشکی در ایران رایج نبوده
اما شاهد هستیم که در روستای ورزنه اصفهان زنان بر سنت دیرینه ی خود ماندند
یا حتی در روستای ابیانه اصفهان شاهد هستیم که زنان از چادر های رنگی استفاده می کنند و چادر مشکی دیده نمی شود
این مورد هم واقعا تو تاریخ دیده شده چنان که در کتاب شاه اسماعیل اول نوشته شده ، مردم طبق این آیه که همه ی سخنان را بشنوید و بهترین آن را انتخاب کنید و همانا آن ها را خداوند هدایت کرده است مجبور به تقلید از یک نفر نبوده اندیا این که شما در فروع دین باید مقلد مجتهد باشید؟!؟ (قدمت 300 ساله پایه گذاری: زمان شاه عباس اول در دولت شیعه صفویه)
یا حتی این مورد که لقب میرزا قبل از شاه اسماعیل به کسی که درس خوانده بوده اطلاق می شده اما یه دفعه شاهد هستیم که شاه اسماعیل خودش را به دروغ از نسل پیغمبر معرفی میکنه (همان طور که احمد کسرایی در کتاب شیخ صفی و خاندانش این موضوع را کشف میکند و در کتابش می آورد) و یه دفعه یه سری القاب به وجود می آید !
و همین هم می شود که خیلی های دیگه در مورد این عصر بدعت ها (از جمله شریعتی ، کسرایی) صحبت می کنند !
علاقه مندی ها (Bookmarks)