بچه اما جون هرک دوست دارین خیلی شوخی های نامدل نکنید .
یه بار خواهر کوچیکم زحمت کشیده بود قاشق چای خوریش رو مثلا شسته بود ( مایع ظرف شوییاش کاملپاکنشدهبودوکاملا خشک به نظرمیرشید و.
دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم .اره دوستان سعی کنید مسائل آموزشیتون عواقب نداشته باشه
یه بار تو مسنجر با یکی چت میکردم,اون با موبایلش اومده بود, هر چی میگفت منم همونو مینوشتم
سلام
-سلام
خوبی؟
-خوبی؟
چه خبرا؟
-چه خبرا؟
ای بابا
-ای بابا
داداش چرا همچین میکنی؟
-داداش چرا همچین میکنی؟
چرا همچینه؟
-چرا همچینه؟
بیخیال من گوشیم قاطی کرده
-بیخیال من گوشیم قاطی کرده
حرفای خودمو به خودم پس میده
-حرفای خودمو به خودم پس میده
فعلا
-خداحافظ
رفت بعد از 10 ثانیه اومد نوشت
چیشد؟بووووق
*FATIMA*, 1=1+1,M@hdi42, mahmoodmah, shiny7, toty, آراگل, رضوس, ساناز فرهیدوش
شمام امتحان کنید جای دوری نمیره همش خاطره میشهبیچاره آجی
آخــــــــی نکنین اینکارو طفلک گناه داره![]()
تاحالا به کسی که یهو فشارش افتاده و چند ثانیه بیهوش بودو به زور تو گوشی زدن و مشت به هوش اومد شربت ابلیمو دادید؟(به جای اب قند)
*FATIMA*, 1=1+1,M@hdi42, mahmoodmah, toty, یاسمین5454, رضوس
سلام
همه پست ها رو خوندم
فکر نمی کردم گاهی اینقدر بی رحم ....شیطون....باشید....
خوب وقت دارید ...
من که نه......
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
من ازاون نخبه مظلومام خودتون که بهتر میدونید
امامن یه شیطنت یادتون بدم که حالشو ببرید
به کسی نگید من اینو یادتون دادم
خوب مواد لازم
اول یکم خون سرد باشید
دوم ریلسک برید پیش شخص مقابل بشنید
سوم بهش بگید چرا یدفه اینجوری شی ؟؟مطمئن باشید اون میگه چجوری؟؟
بگید چراقرمز شدی؟؟
چرا زیرچشمت سیاه شده ؟؟؟وازاین حرفا
انقد بگید تا از ترس سکته کنه
اخرشم مجبورش کنید بره توایینه خودشوببینه مطمئن باشید باحرفی که شما زدید قیافش همونی میشه که میخوایید
به کسی نگید منو![]()
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
*FATIMA*, 1=1+1,M@hdi42, mahmoodmah, toty, یاسمین5454, آراگل, رضوس, رضا66
خب منم چند تا طرح بدم فقط امیدوارم خیلی یخ نباشه!
1) اگه داداش محترمتون خیلی رو موهاشون حساسه و فشن تشریف دارن، شب تو خواب با قیچی بیفت به جون مو قشنگه، ترجیحا پشت سر باشه که متوجه نشه، اینجوری لحظات شاد بیشتری خواهی داشت!
2) تو خیابون داری راه میری محکم بزن پشت یه نفر بعد یه اسمی بگو، بعد که برگشت، بگو ای واااااااااااااااااااااااا ی شرمندههههههههههه، فک کردم دوستمه، فقط این زیاد توصیه نمیشه چون ممکنه عواقب خطرناکی به همراه داشته باشه!
3) بابا و داداش دارن فوتبال میبینن، لحظه زدن گل، تلویزیون رو خاموش کن، فقط بعدش فرار کنی بهتره!
4) اگه بر حسب اتفاق گوشی داداشت دستت افتاد، برو تو مخاطبین جای اسم دوست دخترشو با مدیرش عوض کن، آیییییییییییییییییییییییی حال میدهههههههههههه!
5) آبجیت خیلی کتاب خونه، اونم رمان خون، صفحه اصلی کتابشو که نتیجه داستان توشه رو پاره کن، فقط دور ننداز، بذار بنده خدا بعدا بفهمه تهش چی بوده!
6) موبایلتو بذار کنار عابر بانک اعضای خانواده!
7) مامانت میخواد بره خرید، کیف پولشو خالی کن، فقط بهتره وقتی برگشت، خونه نباشی!
8)زنگ گوشی باباتو به یه بندری شاد تغییر بده!
فعلن همینـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا !!![]()
*FATIMA*, 1=1+1, homeyra,M@hdi42, mamadshumakher, toty, یاسمین5454, آراگل, رضوس
بچه ها من یه شیطنت بگم ماتوکلاس دانشگاه دوتاپسرداشتیم خیلی لوس حالشونوچطورگرفتم موقع کارآموزی شانس اوناافتادن توی گروه مامن بایکی ازدوستام رفتیم آب میوه خریدیم (مجبورشدیم براهمه بخریم شک نکنن)بعدیه ماده مدر(نمیشه اسمشوبگم جنبه آموزشی بدداره) ریختیم توش دادیم خوردن جاتون خالی انقدکیف دادکه نگو جاشونوانداختم دم دستشویی
![]()
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
واااااااااااااااااااااااا ای بابا شما خیلی خفنین(و خشن)خوب من داداشم که کینکت یا ایکس باکس بازی می کنه انقدر لحظه های حساس از جلوش رد میشششششششششششم.تو کینکت که کلا بازی هنگ می کنه تو ایکس باکسم نمیتونه ببینه.طبق معمول بعدش شروع می کنه گزارش به والده محترم
اینجاست که باید خودتونو به مظلوم بازی و بچه استوریزه ای بزنید که مثلا یکی از دفترام ظاهرا تو اتاقش افتاده و شما نمیتونید پیداش کنید...خلاصه مادر هم در پیدا کردن دفتر مثلا کمک می کنه...و بدین سان همه میرن دنبال نخود سیاه
![]()
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)