[quote=*fatima*;488072]خب بریم سراغ سؤالات علمی !!!!!
31/ میدونی قاشک زنان مال چه رسمیه ؟ چرا الانه نداریم ؟برای موقعی که خشکسالی میشد و بارون نمیومد چون جوونها دیگه به خودش نمیگیرن اون موقع ها دلها خیلی پاک بود البته من که فقط شنیدم چیزی به این رسم ندیدم
32/ چرا داره رسم هامون به باد فراموشی سپرده میشه ؟به خاطره گرفتاری های زیاد
33/ چرا غروب آفتاب سرخ رنگ به نظر میرسد ؟حتما خورشید هم موقع خداحافظی دلش میگیره
34/ چرا دانه برف شش گوشه ؟شاید چون میچرخه تا به زمین برسه
35/ اول رعد میاد بعد برق یا اول برق میاد بعد رعد ؟ چرا ؟اول رعد به خاطره جذب نیروهای مثبت و منفی و خنثی شدن بار الکتریکی
36/ چرا ساعت ها رو جلو یا عقب میکشند ؟تنظیم ساعات روزانه منطقه های جغرافیایی
37/ چرا خواب میبینیم ؟تفریح روحمون هست دیگه روح مون هم حوس گردش می زنه به سرش
38/ چرا پرندگان پر دارند ولی ماهی باله ؟شرایط زندگی هر کدوم متفاوته نه پر بدرده ماهی میخوره و نه باله دردی از پرنده رو درمان میکنه
39 / چرا میگن جغد عاقله ؟بس که فکر میکنه
40 / چرا میگن مثل خر احمقه ؟! مگه خر باهوش ترین حیوون نیست ؟!خر بدبخته بیچاره هست من دلم خیلی براش میسوزه
41/ چرا اینقده مردم دوست دارن برنزه شن ؟ مگه پوست خودشون چه اکشالی داره ؟والا میگن کلاس داره
42/ میدونی بهترین راه برای اینکه پیاز اشک رو درنیاره چیه ؟راهی که بویش به بینی ما نخوره
43/ آبله مرغون گرفتی ؟بله
44/ چرا زنبور با اینکه میدونه اگه نیش بزنه میمیره ، باز هم اینکارو انجام میده ؟وسیله دفاعیش هست و بنده خدا آخرین راه ادامه زندگیش رو محک میزنه مثل عقرب که خودکشی میکنه نیست به خاطره احساس خطر بزرگترین ریسک رو میکنه
45/ چرا هنگام عطسه میگیم عافیت باشه ؟یک لحظه قلب می ایسته میگن عافیت که از نوع طرف به زندگی ادامه میده که یه خطره قلبی تهدید شده برطرف میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)