کـــــــاربر فــــعال
سلام به همه دوستان و عزیزان پر تلاش سایت علمی نخبگان جوان
دوستان خوبم پیشاپیش فرارسیدن ماه میهمانی خدا رو به همه شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم طاعاتتون مورد قبول حضرت حق قرار بگیره
دوستان امروز تصمیم گرفتم با مشارکت شما خوبان این تاپیک رو ایجاد کنم
دلم میخواد همه مون میزبانی یک ضیافت شکوهمند رو مدیریت کنیم
ضیافتی که همه مهمانانش فرشته های ملکوتی این کره خاکی هستند
فرشته هایی که لازمه سر سفره های افطاری و لحظات زیبای سحرگاهان براشون از خدا آرزوی شفاعت و سلامت و سعادت کنیم این میهمان ها همشون خاص و ویژه هستند میهمانانی که به ضیافت دلهامون دعوتشون میکنیم
از اون بچه بی پدری که در یک قسمت از این دنیای بی رحم حتی سقفی برای آسایش نداره .....
از اون همسری که پناهی برای گریه هاش نداره و به تنهایی با طوفانهای زندگیش مقابله میکنه...
اون مادر و پدری که با زجه های بی صدای شبانه شون طلب شفای پاره تنشون رو دارن که در یک قدمی مرگ قرار داره و به خدا التماس شفا میکنند....
اون پدر و مادر هایی که در حسرت دیدار فرزندانشون در گوشه خانه سالمندان در آرزوی آخرین خواسته شون که دیدار یک لحظه فرزندانشونه...
از اون شیر زنی که نقش اعضای پیکر از دست رفته همسرش رو که در جنگ هدیه خدا کرده ایفا میکنه و با عشق و معرفت لقمه افطاری و سحری به دهان شیر مرد زندگیش میزاره...
از اون دخترک یتیمی که طوفان حوادث پدر و مادرش رو پر پر کردند...
از خانواده شهدایی که هنوز بعد از گذشت این همه سال جای خالی پدر شهیدشون رو سر سفره های افطار و سحریشون با شاخه های گل سرخ پر میکنند یاد کنیم
بیایید از اون قشر بی پناه کودکان استثنایی یاد کنیم که دست تقدیر سلامت اونها رو هدف گرفته...
از اون پدری که سفره افطاری بچه هاشو با خون دل پر میکنه تا بتونند به سلامت ازاین ماه ضیافت بهره ببرند
بله دوستان ما از تک تک این شرایط دور و برمون آگاه هستیم در این تاپیک شما میتونید با یادی از موارد فوق و هر موردی که شما ازش با خبرید این عزیزان رو به ضیافتمون دعوت کنید
بیایید با تصاویر و شرایط اونها آشنا بشیم بلکه سر سفره های پر برکتمون برای نیازمندان در همه شرایط شون دعا کنیم
التماس دعا
ویرایش توسط Almas Parsi : 9th July 2013 در ساعت 09:09 PM
کـــــــاربر فــــعال
ویرایش توسط Almas Parsi : 10th July 2013 در ساعت 12:00 AM
کـــــــاربر فــــعال
ویرایش توسط Almas Parsi : 13th July 2013 در ساعت 11:42 PM
فقط یه چیزی ما روزه میگیریم،که یکم به یاد فقرا باشیم و...
پس یکمی سفره های افطارمونو خلاصه تر بگیریم
روزه این نیست که 10 ساعت چیزی نخوری بعد ....
تو این ایام یکم بیشتر کمک کنیم
کسانی که کارای اداری دارن
به بهونه ماه رمضان از زیر کارا در نریم![]()
شاید ....
دوست آشنا
با سلام خدمت تمام عزیزان و تشکر از الماس عزیز برای ایجاد این تاپیک
راستشو بخوایید قشری همیشه فکرمو مشغول کرده شاید همیشه مورد نامردمی ها و ناملایمات هست
همیشه تعریف خیلی بدی ازشون میشه بعنوان ادم های پست ازشون نام برده میشه
ولی در واقع اون ها مردمی هستند که دست روزگار یا شاید هم سهل انگاری خودشون اونهارو به اون راه کشانده
اسمشونو گذاشتیم معتاد!!!! بچه هایی که با اونها زندگی میکنند واقعا چه سرنوشتی خواهند داشت!!؟؟!!!
نمیدونم واقعا چی بگم فقط از خدا براشون ارزوی رهایی و یه زندگی اروم و سالم بی دغدغه دارم به حق این ماه مبارک
که همه سفره دلشونو باز میکنند از خدا میخواییم کشورمونو مردمون رو از این معظل بزرگ رهایی ببخشه
جوون هامونو برای پیشرفت کشور و انرژی شون رو برای ابادنیه هر چه بیشتر کشور اماده کنه
به امید روز های سبز
خدا شاهده اصلا قصد ناراحت کردنتو ندارم
به فکر اینام باشید
بازم ببخشید
ویرایش توسط sevda_sj : 10th July 2013 در ساعت 12:09 AM
کـــــــاربر فــــعال
سلام دوست عزیز
ممنونم از نظر تون و حضورتون
ما میتونیم با خلاصه کردن افطاریمون انسانهای زیادی رو از نعمت های الهی بهره مند کنیم
همون طور که دوستمون اشاره کردن ...
بیایم به تزکیه وجدانمون هم توجه کنیم تو ماه رمضان خیلی مسائل بهانه مناسبی برای یک عده میشه
ایکاش میشد همه به این موارد توجه کنیم.....
کـــــــاربر فــــعال
با سلام سودای عزیزم
با سپاس از حضورتون
ممنونم از یادآوری بجا و حقایق تلخی که عنوان کردید
اینها واقعیت های تلخ زندگیمون هستن که بایستی بهش توجه کنیم
من هم از صمیم قلب آرزو میکنم کهاین قشر از جامعه ما هم بتونند به شرایط مساعدی برای زندگی بی دغدغه برسند
براشون در سفره های افطاریمون حتما آرزوی شفاعت داریم
آمین
با تشکر از شما![]()
کـــــــاربر فــــعال
ویرایش توسط Almas Parsi : 13th July 2013 در ساعت 11:43 PM
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
اولین ماه رمضانی هست که همچین خوشحال از حلول ماه نیستم
آخه بخاطر تعجیل در افتتاح پروژه ای که توش کار میکنم ساعت کارمون همون 7صبح تا 7 عصر هستش
تازه ناهار هم قراره بدن
لعنت به این پروژه و مسببان روزه خواری 700 نفر کارگر
کـــــــاربر فــــعال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)