سلام منظورتون مرد اضافه بود؟این همه مرد 4 به بالا زن می گیرن مگه زن اضافه میاد. این به اون در :دی
اینایی که 4تا زن میگیرن حتما وضعشون خوبه ,دیگه ببین اینا چقد وضعشون خرابه که 2تایی یه زن گرفتن![]()
سلام منظورتون مرد اضافه بود؟این همه مرد 4 به بالا زن می گیرن مگه زن اضافه میاد. این به اون در :دی
اینایی که 4تا زن میگیرن حتما وضعشون خوبه ,دیگه ببین اینا چقد وضعشون خرابه که 2تایی یه زن گرفتن![]()
به این تفاوت فرهنگی می گن قابل توجه دوستی که گفت خاک بر سرش . چه طور بر عکسش اشکالی نداره ؟؟
من هیچ کدوم رو تایییدو تکذیب نمی کنم . اما نگرش ما طبق فرهنگ و احتماعی شدن ماست .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
دقیقا مال فرهنگه
شما تو یه خونه دو تا ایفون میزاری
که اینا برن دو تا زن بگیرن
خب ، حتما زن اونجا مثل مسواک نیست
مگه چیه......![]()
شاید ....
ببین خواهرشما گیر میدی وادمو مجبور میکنی تو عموم یه چیزی بگیم که برای کوچکتر ها تهاجم فرهنگی محسوب میشه
![]()
زنهای مکه یا مدینه (دقیق یادم نیست) از حضرت علی پرسیدن چرا مردا میتونن چند زن بگیرن ولی برعکس خیر. گفت اگه یه تشت اب داشته باشی و اب داخلشو تقسیم کنی بین چند کاسه خب میتونی دوباره اب های جدا شده رو برگردونی به تشت؟ اون زنها گفتن بله میتونیم.... حضرت گفت حالا اگر چند کاسه آب داشته باشیم و اونو بریزیم تو یه تشت میتونیم اونا رو از هم تفکیک کنیم ؟ اون اشخاص گفتن مسلما خیر. حضرت گفت دلیل اون سئوالتم تو همین مثاله. میتونی درک کنی منظورم چی بود؟اگرمتوجه نشدین واضحتر بگم
![]()
حتما اداب و رسومه خاصی اونجا حاکمه دیگه.
باید احترام بگذاریم.شاید برای اونها اینکار ارزشمندو مقدسه
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
خب مگه اونا دین ما را دارند؟خیلی چیزها از دین ما نمی دانند و خیلی چیزها ما از دین آنها...در ضمن یکم جو اینجا بر ضد خانما شد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احترام گذاشتن به فرهنگهای دیگران خیلی هم خوب است...
هرگز اجازه نده دنیای رنگین کودکی ات با مداد سیاه غصه خط خطی شود.
بنده قصد کل کل ندارم خوبیت هم نداره بیشتر بحث رو باز کنیم اولا تسلیم و صلح .
دوما بنده از دیگاه جامعه شناسی گفتم .
اچه از نظر مذهبی فرهنگی هر چجوری که فکر کنی چند همسری چه برا خانم چه اقا یه بنیان زندگی سالم ضرر می زنه . ابعاد بقیش هم همین جا مختوم اعلام میشه صلوات
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
سلام...
مشكل از اونجا شروع ميشه كه غيرت مال مرده و غيبت مال زن...
اگه يه زن چنتا مرد بگيره مردا غيرتي ميشن هم و ميكشن...
ولي اگه يه مرد چنتا زن بگيره ميشينن دور هم به كار اصليشون ميپردازن...
واقعا واسه طرز فكر خودم متاسفم...![]()
نه من فکر نمی کنم طرز فکرتون واقعا اینطوری باشه!!!!
همونی که آقا مهدی با یه روایت گفتن جواب همه ما رو داد!
به علاوه به قول دوستان اون ها که نمی دونن دین اسلام چیه و چی در اون درسته و غلطه!!
مسلمون نیستن که ازشون انتظار همچین کارایی نداشته باشیم!!
هر چند این کار مال خیلی خیلی قدیماست و تو قرن حاضر انتظار نمی ره همچین کارایی دیده بشه ولی خب...
چشم بادومی ها به خرافات و داشتن آداب و رسوم عجیب غریب معروفن!!![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)