دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 487

موضوع: ..::آشپزخانه نخبگان::..

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض کانولی سیسیلی؛ دسر محبوب سرزمین چکمه!





    کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی در کل دنیا محبوب است.

    برترین ها: کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی در کل دنیا محبوب است.




    - مواد لازم برای نان کانولی:

    · 4 فنجان آرد

    · نیم فنجان کره

    · 3 قاشق شکر

    · ربع قاشق چایخوری نمک

    · 1 قاشق چایخوری دارچین

    · ربع فنجان سرکه

    · ربع فنجان آب

    · 2 عدد تخم مرغ

    · روغن ذرت برای سرخ کردن

    - مواد لازم برای خامه کانولی:

    · 4 فنجان نصف شیر نصف خامه

    · نیم فنجان شکر

    · نیم فنجان نشاسته ذرت

    · 1 شاخه دارچین (اختیاری)

    · نیم فنجان چیپس شکلات ریز (اختیاری)

    - مواد لازم برای تزئین (اختیاری):

    · پودر قند

    · خلال بادام

    · گیلاس یا آلبالو

    - دستور تهیه نان کانولی:



    1. آرد، شکر، دارچین، نمک و کره را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. قبل از مخلوط کردن، یادتان باشد که کره را به تکه های کوچک ببرید تا مخلوط شدنش راحت باشد.





    2. تخم مرغ، سرکه و آب را به آرامی داخل مخلوط بریزید و هم بزنید.





    3. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید بگذارید و 5 دقیقه ورز دهید.





    4. روی خمیر را بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید بماند.





    5. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید با وردنه باز کنید. در نهایت باید ضخامت آن 3 میلیمتر باشد.





    6. خمیر را به دایره هایی به شعاع 12.5 سانتیمتر ببرید.





    7. تکه های خمیر را دور لوله های کانولی بپیچید تا لبه آنها روی هم بیاید.





    8. روغن را در سرخکن تا 360 درجه فارنهایت داغ کنید، بعد لوله کانولی را داخل آن بیندازید و بگذارید سرخ شود تا طلایی شود.





    9. بعد از طلایی شدن، آن را از روغن دربیاورید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا سرد شوند.

    10. لوله کانولی را بعد از سرد شدن از نان جدا کنید. برای اینکه نان ها نشکنند، قبل از سرد شدن کامل لوله ها را دربیاورید.

    11. برای کل خمیر همین کار را تکرار کنید.

    - دستور تهیه خامه کانولی:

    1. نشاسته ذرت و شکر را در کاسه متوسطی مخلوط کنید.

    2. نصف شیر نصف خامه را روی دیگ دولایه حرارت دهید و شکر و نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید. (آن را روی آب در حال جوش در دیگ دولایه بگذارید و شاخه دارچین را اضافه کنید و بگذارید حرارت ببیند تا غلیظ شود.)

    3. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید در یخچال کاملاً سرد شود.



    4. چیپس شکلات های ریز را بعد از سرد شدن داخل خامه بریزید.

    5. روی خامه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال آماده سرو کردن بماند. وقتی آماده شدن، شاخه دارچین را دربیاورید و خوب هم بزنید.



    6. حالا نان های کانولی را با استفاده از کیسه قنادی، از خامه پر کنید. خامه باید از دو سر نان ها بیرون بزند.



    - تزئینات نهایی:

    1. روی کانولی ها پودر قند بریزید.

    2. دو انتهای کانولی ها را با چیپس شکلات، خلال های بادام و ... و گیلاس یا آلبالو تزئین کنید. خلاقیت به خرج دهید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزخانه
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2009, 06:58 PM
  2. خبر: دفتر نخبگان استان یزد افتتاح می شود
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st December 2008, 11:36 PM
  3. خبر: صداوسيماشبكه‌اي مختص نخبگان ايجادكند
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اکتشافات
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th November 2008, 02:47 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2008, 03:57 PM
  5. نخبگان و اهمیت وجود نخبگان
    توسط Amir در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th September 2008, 06:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •