ژلههای رنگی را میتوانید در پوست انواع میوهها آماده کرده و میل کنید.
مواد لازم:پرتقال و لیمو به اندازه لازمپودر ژله
طرز تهیه:• ابتدا پرتقال و لیموها را به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آنها را کاملا خالی کنید.
• ژله را طبق دستور پشت پاکت آن، تهیه کرده و درون پوست میوهها بریزید و آنها را به مدت سه ساعت یا تا زمانی که خوب ببندند درون یخچال قرار دهید.
• آنها را از یخچال خارج کرده و مطابق شکل برش دهید.• اگر میخواهید کارتان ماهرانه و خاصتر باشد قبل از گذاشتن ژلهها درون یخچال، داخل آنها مقداری خرده شکلات نیز میتوانید بریزید تا شبیه هسته میوهها باشند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)