سلام بی انصافی نفرمایید لطفا...........پرسپولیس همیشه اینجوری نبوده.....همیشه اوج نه گاهی هم باید به زمین خورد تا دوباره بالا بریم شاید در این صورت بیشتر قدر لحظات اوج رو بدونیم
بله شاید الان نتونه اون افتخاراتی که موقعی که بچه بودم ازشون میدیدم رو نشون بدن اما دلیل نمیشه چون اوج نیست من رهاش کنم و برم سراغ یه تیم دیگه............این کار تو یه سری صفات آدمی تاثیر میذاره حتی اگر خودمون متوجه نشیم
حداقل تو دنیای فوتبال ایران پرسپولیس کم کسانی رو پرورش نداد.........از پنجعلی و محمد خانی و پروین گرفته تا شاهرودی و عابد زاده و علی دایی و علی کریمی و کریم باقری و مهدی مهدوی کیا و استیلی و پیروانی.....حالا شاید این افراد بعضیشون در مربی گری نتونسته باشن خیلی خوب عمل کنن اما دوران بازیگری درخشانی داشتن
درِ دنیا همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه....یه بار پایین یه بار بالا .....هنوز دنیا به پایان نرسیده امسال نشد سال دیگه سال دیگه نشد سال بعدش ....تنها چیزی که آخر از همه میمیره امید ِ
ما هنوز حرفی برای گفتن داریم .....تیم ما همونیه که کم افتخار کسب نکرده وقتی تونسته اینهمه کسب کنه پس میشه بهش امید داشت که بیشتر از این هم کسب کنه نه؟؟ حالا امروز نشد فردا
طی این چند سال اخیر شاید روزای خوب کم داشتیم اما بالاخره داشتیم
ما از همون اول این شکلی نبودیم
این شکلی هم بودیم
هنوز هم پرسپولیس جزء پرافتخار ترین تیم هاست پس اونقدر ناامید نیستیم که بعد از این هم نتونه اینجوری باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)