 مواد لازم ساندویچ لقمه ای:پیاز (خردشده) ۲/۱ عدد (۷۰ گرم)
مواد لازم ساندویچ لقمه ای:پیاز (خردشده) ۲/۱ عدد (۷۰ گرم)
روغنمایع به مقدار لازم
گوشت چرخشده ۷۵ گرم
نمک به مقدار لازم
گوجهفرنگی(خردشده) ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
فلفلدلمهای (خردشده) ۴/۱ عدد (۲۵ گرم)
نان ساندویچی(کوچک) ۱ عدد
سس گوجهفرنگی به مقدار لازم
پنیر موزارلا (رندهشده) ۱۰۰ گرم
پودر آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری روش تهیه ساندویچ لقمه ای:پیاز را در مقداری روغن به اندازهای تفت دهید تا رنگ آن شفاف شود. بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس نمک و گوجهفرنگی را اضافه کنید و مجددا” تفت دهید. بعد فلفلدلمهای را نیز اضافه کنید ، کمی تفت دهید و همهی مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. نان ساندویچی را از طول برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. روی هر قسمت مقداری سس گوجهفرنگی بمالید و روی آن نیمی از پنیر را بریزید. سپس مقداری از مواد آماده شده را روی پنیر ریخته و مقداری پودر آویشن بپاشید. بقیهی پنیر را روی مواد بریزید و در سینی فر قرار دهید و به مدت هفت دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت که گرم کردهاید قرار داده تا پنیر ذوب شود.


 
            
            
 
             
	
 ساندویچ لقمه ای
 ساندویچ لقمه ای
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)