دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: دانستنیهای مودم D-link 2640U ؛ مودم وایرلس با ۴ پورت LAN

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : دانستنیهای مودم D-link 2640U ؛ مودم وایرلس با ۴ پورت LAN

بهترین مارک مودم ای دی اس ال ADSL

الان دیگه همه ISP ها خودشون مودم هم می فروشن اما بعضی از ISP ها مودم های چینی درپیت رو به مشترک هاشون میندازن پس بهتره قبل از اینکه مودم پیشنهادی ISP تون رو بخرید قبلش حتما بپرسید که مارک و مدل مودمی که میفروشن چیه . شرکت های زیادی مودم ADSL تولید میکنن که من از بین اونا چنتا رو توصیه میکنم .
    مودم ADSL دی لینک D-Link

مودم های ADSL دی لینک یا D-Link مودم های بسیار بسیار خوبی هستند و من چند ساله که در منزل از مودم D-Link 2520u استفاده میکنم و کاملا راضی هستم . البته لازم به ذکره که من مودمم رو چند سالیه که خریدم و متاسفانه مدل ۲۵۲۵ u ، سیستم وای فای wifi نداره اما الان D-Link مودم های وایرلس بسیار قدرتمندی رو تولید کرده و به بازار داده که واقعا کیفیت بسیار خوبی دارند . پیشنهاد اول من مودم وایرلس D-Link هستن که در چند مدل مختلف با کاربری های متفاوت موجود هستن . مودم های دی لینک نسبت به سایر مارک ها یکم گرون ترن اما ارزشش رو داره چون اختلاف قیمت خیلی زیاد نیست . برای مشاهده لیست کامل مودم های D-Link کلیک کنید . ( البته متن رو کامل بخونید بعد لیست محصولات رو چک کنید ! )
    مودم ADSL تی پی لینک TP-Link

در دفتر کارمون ما از مودم وایرلس TP-Link استفاده می کنیم . مودم های تی پی لینک هم پیشنهاد دوم من هستن . اکثر مدل هاش ارزون تر از مودم های دی لینکه . برای مشاهده لیست کامل مودم های TP-Link کلیک کنید . البته این وب سایت رو ایرانی ها بسته است ! اما خوب می تونید برای مشاهد لیست فروشگاه های ایرانی محصولات TP-Link اینجا کلیک کنید .
    مودم ADSL سیسکو CISCO

مودم های سیسکو مودم های بسیار حرفه ای هستند و مارک cisco در بین کاربران حرفه ای و مهندسان شبکه خیلی سرشناس هستش و البته گرون . دلیل اینکه اسم این مودم رو بعد از دی لینک و تی پی لینک آوردم اینه که مودم های سیسکو دارای امکاناتی هست که در ایران به درد کسی نمی خوره و فقط در شرکت های بزرگ و سازمان های خاص که پهنای باند قدرتمندی دارند کاربرد داره ! اگه بچه مایه دارین و گیرتون اومد سیسکو بخرید اگه نه که همون دی لینک یا تی پی لینک عالی هستند . برای مشاهده لیست مودم های cisco کلیک کنید .
    من با مودم های Planet هم کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم . مودم های پلنت Planet چند سال پیش که از شرکت صبانت سرویس می گرفتیم یکی از مودم های پیشنهادی شون Planet بود . شنیدم مودم های ZyXEL هم مودم های خوبی هستند اما حقیقتش با مودم های زایکسل اصلا کار نکردم .
    همونطور که عرض کردم شرکت های زیادی هستند که مودم های مختلفی تولید می کنند و بی تردید نمیشه منکر کیفیت شرکت های بزرگ و سرشناسی مثل دی لینک ، تی پی لینک و سیسکو شد اما دو نکته رو هیچوقت فراموش نکنید ! اول اینکه خیلی از امکانات مودم های گرون قیمت و حرفه ای اصلا برای کاربران خانگی ایران قابل استفاده نیست ! و دوم اینکه تکنولوژی ساخت مودم ها تا حد بسیار زیادی مثل هم هست و موقع خرید مودم adsl نیازی نیست خیلی وسواس به خرج بدین . هر کدام از مارک های پیشنهادی در این پست رو که تهیه کنید مطمئن باشید که به هیچ وجه مشکلی واسه تون پیش نمیاد .

2. کاربرانی که از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند.

H37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)