دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: رفتار اسلامی= اخلاق و عقل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست جدید
    رشته تحصیلی
    دانش آموز
    ارسال تشکر
    457
    دریافت تشکر: 665
    قدرت امتیاز دهی
    958
    Array

پیش فرض پاسخ : رفتار اسلامی= اخلاق و عقل

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    خوب تا الان احتمالا اکثر عزیزانی که اینجا هستن بحث اعتدال رو خوندن حالا سوال اینه که

1. اعتدال در رفتار رو شما در چی می بینید؟
    2. آیا برای رسیدن به اعتدال فقط فهم و درک خودمون کافیه یا نه باید از یک منابع دیگری هم استفاده کرد؟

سلام
    ممنون از بحث خوبی که ایجاد کردید
    همون طور که من از مقالات بهره گرفتم و فکر میکنم ، رفتار چیزی است که شخصیت انسان رو نشون میده و تا حدودی میسازه یعنی مثلا اگه یه غریبه من رو برای اولین بار ببینه من در واقع با اون رفتاری که دارم شخصیت خودم رو در اولین دیدار نشون میدم حتی اگه من شخصیتم جوره دیگه ای باشه...
    پس اگه من در رفتار با یک غریبه یا هر فردی زیاده روی کنم (مثلا زیاد محبت کنم یا زیاد بی میلی کنم) هم در آینده به خودم ضرر میرسه هم شاید به کسی که بهش بی میلی کردم بعدا نیاز داشته باشم یا.... که دیگه نمیتونم رفتار قبلیمو داشته باشم و این تغییر رفتاری بازهم منو اذیت خواهد کرد(باید رفتارم رو با اون فرد بهتر کنم که چون بی میل نسبت به اون فرد بودم برام سخته)
    واگر زیاد محبت کنم شاید اون فرد از من در انجام کارهایش سوء استفاده کنه یا.... که من باز هم چون باید دیگه با اون فرد سنگین رفتار کنم بازهم من دچار تغییر رفتاری میشم و اذیت میشم

از نظر من جواب سوال اولتون اینه که باید فرد مقابلتو بشناسی و بااو به شیوه رفتار خود او معتدلانه رفتار کرد مثلا یک فرد اونقدر فهمیده یا بزرگ شده که وقتی زیاد باهاش میخندی ظزفیتشو داره ودر جایی که نباید بخنده هم نمیخنده اما خیلی ها در جایی هم که نباید بخندند هم میخندند

در جواب سوال دو شما فکر کنم در جواب سوال اول یه جورایی جواب داده باشم که به درک و فهم و ظرفیت فرد مقابل نیز وابسته است..
    نمیدونم ولی دوست دارم که بدونم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع