دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: من میخوام نقاشی یاد بگیرم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار نجوم
    ارسال تشکر
    4,170
    دریافت تشکر: 6,219
    قدرت امتیاز دهی
    16870
    Array

پیش فرض پاسخ : من میخوام نقاشی یاد بگیرم

سلام
    برای 10 دقیقه بد نیست.
    یه چیزایی می گم فعلا برای اسکچ زدن. ما تو نجوم هم این کارو می کنیم.
    نکته ی اول تو اسکچ مقیاسه. یعنی یه زاویه برای خودتون تعیین کنید و اون زاویه رو به میزانی که طرحتون رو کوچیک کردید باید کوچیک کنید تا قبل از هر چیز شکلتون متوازن بشه!!!
    طرح اولیتون مثلا برای این ماشین می شه یه مستطیل یا حالا مکعب که کمی حالت ماشین داره( با داشتن در و کاپوت )
    بعد از اسکچ زدن یعنی زمانی که طرح اولیه تون رو ریختید می رید سراغ جزئیات. و اون ها رو کامل و دقیق روی طرح میارید.(جزئیات می شه چراغ های جلو، دستگیره در ها و ...)
    مرحله ی بعدی اینه که اگه طرحتون رنگیه با رنگ و اگه رنگی نیست با سایه روشن های متناسب شروع به کامل کردن شکلتون کنید تا یه چیزی شبیه خود عکس در بیاد.
    اینا برای کار رو کاغذه و تا مرحله ی آخر می ره ولی اگه در حد اسکچ می خواید چیزایی که اول گفتم به دردتون می خوره.
    زاویه و مقیاس.
    تو نجوم ما زاویه رو یه چیزی تعریف می کنیم که به نظر خودم خیلی به درد بخوره. اونم اینه که مثلا شما فاصله ی بین دو ستاره رو زمانی با زاویه بیان می کنید که از هر ستاره یه خط به چشمتون بکشید و بعد می فهمید که یه زاویه بین دو خط کشیده شده در چشمتون به وجود میاد که ما بهش می گیم زاویه قوسی که حالا ممکنه درجه باشه یا دقیقه یا ثانیه. حالا همینو تو اسکچ زدن از صورت فلکی ها هم استفاده می کنیم که البته شما هم می تونید در طرحاتون استفاده کنید.
    موفق باشید

2. 10 کاربر از پست مفید kahrupay سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع