خیلی خب جلسه اول به توضیح سیستم درسی می پردازم که کمی توجیح بشید.
فعلا تمام محیط کلاس آموزشی تو همین تاپیک خلاصه میشه.
طبق تجربه ام می گم کسی از این کلاس ها استقبال نخواهد کرد چون محیط این سایت آزادی هایی به کاربران میده که با هر میزان از سوادی که دارند بتونن اظهار نظر کنن.
به همین خاطر افراد زیاد به امر یادگیری مطالب جدید اصراری ندارند و تنبلی موج میزنه.بگذریم....
تو این کلاس های آموزشی که هم در ارتباط با مخترع شدن شماست در کل چهار چیز به دو طریق(علمی و فلسفی) به شما یاد داده میشه:
1-یاد بگیرید عین یک سرباز پشتکار داشته باشید.
2- اینکه مانند یک مدیر برنامه ریزی کنین.
3- مانند یک بازرگان با تجربه مشاوره بگیرید.
4- آرامش و ادب و همچنین ایمان به خدا رو در خودتون قوی کنین.
کلاس هایی هم در مورد افزایش دید نسبت به جهان هستی و انسان شناسی و خدا شناسی هم داریم.
شما در این کلاسها یاد میگیرین که بیشتر خودتون رو به عنوان یک انسان بشناسید و ثانیه های بیشتری رو صرف مشاهده محیط کنین.
به شما یاد میدیم به سنگین ترین و سخت ترین سوالات فکر کنین و از این کار لذت ببرید.بهتون یاد میدیم که انسان بودن واقعی رو تجربه کنین و نسبت به خودتون احساس خوبی پیدا کنین.
فارغ التحصیلان کلاس من کسانی اند که ، ادعایی قابل پذیرش در مورد یکی از سوالات من ارائه بدن.
من آدمی ام که تکلیف های کم حاشیه میده و جواب های کم حاشیه هم میخواد بنابراین سعی نکنید من رو با توضیحات سخیف دور بزنین که خودتون بازنده خواهید بود.
در هر جلسه در مورد یک موضوع به مناظره و تفکر خواهیم نشست.مطمئنا هم به لحاظ فلسفی به موضوعات می پردازیم و هم به لحاظ علمی اما این دو با هم ترکیب خواهند بود به طوری از فلسفه علم می رسیم.
(در هر درس، با خنجر چاله ای در دل زمین باز می کنم... نهالی می کارم... با هم از آن مراقبت می کنیم تا بزرگ شود.حق شما این است که میوه ای که خود پرورش دادید رو به عنوان دست مزد بردارید.)
در آخر چند سوال مطرح میشه تا هم کنجکاوی شما رو برانگیزم و هم مقاومت شما رو در مقابل تنبلی افزایش بدم.
امیدوارم از کلاس ها لذت ببرید سعی می کنم مفرح و مفید باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)