اگر الان میبینید جوانها اکثرشون میگیم حجابشون درست نیست دلیلش همین مسئولین هستن و روش غلطی که در پیش گرفتن.اومدن دین رو باندی کردن گفتن هر کسی با ما نیست پس بی دین هست دین هم خلاصه شد در ریش و انگشتر و تسبیح و پوشیه و یک تقبل الله.دین رو ارث پدر خودشون فرض کردن و روی کارهای دزدی و ناشایست خودشون رنگ دین رو کشیدن و با قیافه ها به ظاهر قدیس شروع به چپاول مملکت کردن و با امتیازاتی که برای خودشون ساختن حاشیه امنی هم برای این کارهاشون درست کردن.چقدر دانشجو پزشکی رو که قبول شده بودن رد کردن بخاطر اینکه طرف ریش نداره یا ناخنش لاک داره یک سری بی کفایت و بی لیاقت که معیار انتخابشون بچه فلان حاجی یا فامیل فلان فرمانده بودن بود که با یک انشالله موضوع رو ماست مالی میکردن و خدا قبول کنه هم تنگش میزدن.
دین برای کسی نیست که ملک پدری خودش بدونه.خب قطعا سیاست پدر مادر نمیشناسه و از هر چیزی استفاده میکنن تا روی اعمال کثیفشون رو بپوشونن.خب جوان هم وقتی میبینه اینا به اسم دین از هر کاری در میان و وقتی شکایت میکنی به دلیل سابقه در جاهای من در اوردی خودشان اونا تبرئه میشن و کسی که حق دار هست متهم قطعا این فرد میگه اگر دین اینه نخواستم و سعی میکنه بر ضدش عمل کنه.گاهی اوقات من یک فرد عادی هستم اگر خلافی در دین مرتکب بشم زیاد اثری نداره اما گاهی یک فرد که مقام داره و نماد هست خلاف میکنه باعث میشه خیلی از اجتماع به انحراف کشیده بشن.
حیف که نمیتونم خیلی از مسائل رو اینجا با مدرک باز کنم ولی اینو بدونین کسانی که ادعای اسلام دارن خودشون ضد اسلام هستن.به قول استاد الهی قمشه ای شما اگر کسی باشی مردم میفهمن نیازی به ظاهر سازی و تعریف از خودت نیست .این الان حکم همین گروهها هست که با ظاهر سعی در چپاول ثروت و ناموس ایران هستن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)