دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل

    نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل


    گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .
    گوشت سفت و چغر : مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
    مرغ ناپز: اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت! برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت .

    برش استاندارد استیک فیله

    200 تا 250 گرم از مغز فیله گوساله بودن چربی افقی برش داده عمودی کوبیده شود تا بافت گوشت از بین رفته برای برش آسان باشد نحوه خواباندن استیک بعد از برش و کوبیدن در ظرفی استیل قرار دهید. با روغن مایع نمک فلفل پیاز خرد شده فلفل دلمه ادویه بمدت 12 ساعت در یخجال قرار داده تا کاملا مزه دار شده و قابل استفاد شود .
    منبع : sooran.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نخستین هرزنامه‎ی اینترنتی چه زمانی ارسال شد؟
    توسط vahid5835 در انجمن وب و اینترنت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th May 2013, 11:26 AM
  2. آموزشی: نکاتی که متقاضی جراحی پلاستیک بینی باید بداند
    توسط solinaz در انجمن بیماریهای گوش و حلق و بينی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th April 2013, 02:33 PM
  3. چگونه وقتی ناراحت هستیم، بخندیم؟
    توسط zolfa در انجمن روانشناسی اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 17th November 2011, 01:23 PM
  4. خبر: انتشار نخستین شماره ماهنامه اینترنتی دیدبانان شاخاب پارس
    توسط A.L.I در انجمن اخبار وب و اینترنت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th October 2009, 12:08 PM
  5. خبر: نخستین مزرعه اینترنتی
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار وب و اینترنت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 22nd October 2008, 12:38 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •