دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: طرز تهیه معجون تابستانی

  1. #1
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    Ok طرز تهیه معجون تابستانی





    معجون مخصوص
    شیر سرد 1 لیوان .
    بستنی 300 گرم .
    گردو خرد شده 1 قاشق
    پودر نارگیل 1 قاشق .
    کنجد بو داده 1 قاشق .
    دارچین 1/4 قاشق .
    خامه 2 قاشق
    فندق آسیاب شده 1 قاشق .
    خرما بدون پوست 100 گرم .
    موز 2 عدد .
    عسل 1 قاشق
    طرز تهیه :
    تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.
    معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.
    نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.

    معجون کارامل و موز


    مواد لازم :
    شکلات سياه خرد شده : 70گرم
    گردو تست شده ( درشت خرد شود ):70گرم ( دوسوم پيمانه)
    بستني وانيلي : 1ليتر
    موز متوسط (درشت خرد شود) : 800گرم (4عدد)
    مواد لازم سس کارامل :
    کره : 100گرم
    خامه : 125 ميلي ليتر ( نصف پيمانه)
    شکر قهوه اي : 110گرم (نصف پيمانه )


    طرز تهيه :
    در ابتدا سس کارامل را درست کنيد . يک سوم از سس را ميان 6 ليوان که گنجايش 180 ميلي ليتر را داشته باشد ، تقسيم کنيد . سپس نصف مقدار شکلات ، مغز گرئو ، بستني و موز را به ترتيب ميان ليوان ها تقسيم نماييد وهمين کار را تکرار کنيدو در نهايت يک سوم باقيمانده سس را کارامل را روي مواد بريزيد .
    طرز تهيه سس کارامل :
    همه موارد را د ريک ظرف کوچک بريزيد و روي شعله کم قرار داده و اجازه دهيد که شکر حل شود، سپس شعله را زياد کنيد . تا به جوش بيايد، بعد از اينکه به جوش آمد مجددا شعله راکم نماييد .اجازه دهيد حدود 5 دقيقه مواد ةآرام بجوشد سپس شعله را خاموش کنيدو اجازه دهيد تا کالما خنک شود .
    نکته :
    - براي تهيه سس کارامل مواد را نبايد زياد هم بزنيد . ، در غير اينصورت به روغن مي افتد.




    هنر آشپزی
    ویرایش توسط Almas Parsi : 27th June 2013 در ساعت 03:07 PM

  2. 7 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


  3. #2
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ژنتیک مولکولی
    نوشته ها
    851
    ارسال تشکر
    4,332
    دریافت تشکر: 2,765
    قدرت امتیاز دهی
    3821
    Array
    k.ahmadi's: جدید104

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه معجون تابستانی

    من تو این اوضاع گرونی آب خنک خودمونو ترجیح میدمالبته بعد ثروتمند شدن حتما این معجون خوشمزه رو درست کرده و نوش جان میکنم.

  4. کاربرانی که از پست مفید k.ahmadi سپاس کرده اند.


  5. #3
    همکار تالار مد و لباس اسلامی
    رشته تحصیلی
    علوم انسانی
    نوشته ها
    187
    ارسال تشکر
    1,319
    دریافت تشکر: 1,049
    قدرت امتیاز دهی
    10831
    Array
    banooye irani's: جدید27

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه معجون تابستانی

    من این معجونو بیشتر تو فصل سرما برای خانوادم درست میکنم چون خیلی مقوی وگرمیه.
    فقط خدا

  6. 2 کاربر از پست مفید banooye irani سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st March 2010, 03:37 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 14th March 2010, 05:01 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27th November 2008, 04:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •