سلام عزیزم.
مرسی من درست کردم خیلی خوب شده بود!!!البته من چون قارچ و فلفل دلمه ای رو خیلی ریز نکرده بودم مجبور شدم آخر سس رو میکس کنم!
ولی عالی بود بوش رو خیلی دوست داشتم!!!
در مورد سیب زمینی ها یه پیشنهاد داشتم.
بعد از اینکه ورقه ای سیب زمینی هارو خورد کردید اون هارو توی یه کاسه پر از آب بریزید و بذارید 3-4 ساعت تو یخچال بمونن.
بعد از یخچال در بیارید و آبکش کنید و بذارید آبش بره.
میبینید که سیب زمینی ها سفت و محکم شدن!
حالا اون هارو روی یه دستمال بریزید و بذارید کاملا آبشونو بکشن...روغنو حسابی داغ کنید و ورقه هارو توی روغن بریزید.طوریکه کاملا در روغن باشن.
بعد از سرخ شدنم که روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغنش بره و...نوش جان می کنیم!!!
البته با سس سالسای ساغر جون!
علاقه مندی ها (Bookmarks)