دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: راویولی؛ بالشتک های خوشمزه ایتالیایی!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض راویولی؛ بالشتک های خوشمزه ایتالیایی!





    راویولی (به ایتالیایی: Ravioli)‏ نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می‌دهند.

    برترین ها: راویولی (به ایتالیایی: Ravioli)‏ نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و مغز پُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می‌دهند.

    راویولی‌ها را برای خوردن ابتدا در آب‌جوش پخته، سپس آب‌کشان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجه‌فرنگی می‌ریزند و ترکیب به‌دست آمده را در اجاق می‌پزند. در این مطلب طرز تهیه راویولی قرمز که با چاشنی چغندر و سس گوجه فرنگی پخته می شود به شما آموزش داده شده است.


    مواد لازم برای خمیر راویولی:

    • 3 فنجان آرد
    • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
    • 2 عدد چغندر، پوره یا رنده شده
    • نمک

    مواد لازم برای داخل راویولی:

    • 900 گرم گوشت چرخ شده بوقلمون
    • 1 حبه سیر
    • 1 عدد پیاز
    • رب گوجه فرنگی
    • نمک و فلفل

    مواد لازم برای سس آلفردو:

    • 2 قاشق روغن زیتون
    • 2 قاشق آرد
    • 2 فنجان خامه
    • ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
    • ریحان
    • نمک

    دستور تهیه:
    1. چون می خواهیم مواد درون راویولی یکدست باشند، باید پیاز و سیر را رنده کنیم.

    2. برای پخت مواد داخل راویولی، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه داغی تفت دهید. وقتی خوب قهوه ای شد، پیاز رنده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز بپزد. سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

    3. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
    4. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.

    5. برای درست کردن خمیر، آرد، تخم مرغ، چغندر رنده شده و نمک را خوب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه ور بیاید.

    6. حالا نوبت درست کردن راویولی هاست. مواد داخل راویولی را کنار دستتان بگذارید.

    7. برای هر راویولی فقط کمی از گوشت بگذارید.

    8. کمی از خمیر را بردارید و روی سطح صافی با وردنه آن را باز کنید.
    9. حالا مقادیر کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق) را با فاصله روی خمیر قرمز رنگ بگذارید.

    10. دستتان را خیس کنید و فاصله های بین گوشت ها را فشار دهید تا وقتی لایه دوم را روی گوشت ها می گذارید خوب بهم بچسبند.


    11. حالا لایه دیگری روی گوشت ها بگذارید و فاصله بین گوشت ها را فشار دهید. سپس با چاقو یا کاتر زیگزاگی دور راویولی ها را ببرید. می توانید به آنها شکل قلب، داره یا ... بدهید.
    12. سپس تکه ها را روی سطح خشک یا پارچه ای بگذارید.
    13. نوبت درست کردن سس آلفردو است: آرد و روغن را روی حرارت کم تفت دهید. گاهی هم بزنید تا بوی آن دربیاید و روغن آن کمی قهوه ای شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد، مایع کمی غلیظ می شود.

    14. از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود تا پنیر را اضافه کنید.
    15. راویولی ها را بجوشانید و در سس بیندازید. سپس با ریحان آنها در سرو کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. باکسـِـل؛ پاویونی جعبه ایی در فرمی ازاد
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری منظر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12th November 2012, 10:10 PM
  2. پاویون چوبی،با برداشتی از اسکلت خارپشت دریایی
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری منظر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th September 2012, 02:04 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 13th September 2012, 10:02 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 14th August 2012, 11:33 AM
  5. پاویون ایتالیا در اکسپو 2010
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری منظر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2nd August 2012, 10:40 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •