من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
حانیه عزیز به بیشتر چادری ها بیاحترامی زیاد میشه ،به خود منم شده عزیزم اما هیچ میدونستی اگه جواب ندی و سکوت کنی به خاطر صبری که برای حفظ حجابت داری خدا پاداش بهت میده؟؟؟
در ضمن عزیزم تو میتونی با اطلاعات دقیق منطقی چادر سرت کنی و هر فردی ازت پرسید چرا چادر سر کردی جواب منطقی و قانع کننده ای رو بهش بدی
حالا باز هم خودت میدونی عزیزم ... اگه دوست داشتی میتونی به نیت خوشحال کردن دل آقامون صاحب الزمان سرت کنی و بدونی که ایمه پشتتن
نمیدونم ولی دوست دارم که بدونم
\
باشه عزیزم. بازم بهش فکر میکنم. شاید دوباره سر کردم. اما فعلا تصمیم نمیگییرم. باید یاد همیشه چادری یا همیشه مانتویی باشم. شایدم از دست خونواده خودم. گذاشتم وازدواج کردم چادری شدم. اما بازم بهش فک میکنم
- - - به روز رسانی شده - - -
\
باشه عزیزم. بازم بهش فکر میکنم. شاید دوباره سر کردم. اما فعلا تصمیم نمیگییرم. باید یاد همیشه چادری یا همیشه مانتویی باشم. شایدم از دست خونواده خودم. گذاشتم وازدواج کردم چادری شدم. اما بازم بهش فک میکنم
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
خانوم های عزیز من خودم یک هفته است که شام فقط سبزجات میخورم مثل کرفس و کلم و کاهو بعد پوست صورتم اینقد خوب شده که نگو اگه شما هم پوستتون جوش میزنه یک هفته امتحان کنید
دیگه حتی آثار اون جوش ها رو هم نمیبینید!
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
خانمها سایت کجایید چرا نمیایید پیشنهاد من همون مسابقه اشپزی از همه بهتر بود
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
مسابقه اشپزی که هرهفته غذا درست کنیم عکس بزارییم نظر بدیم کدوم بهتره
بعد یه دفتر پر از اشپزی داریم که همه میتونن نگاه کنن البته نفرات اول عکس غذارو بزارییم
مسابقه اشپزی این هفته از شنبه تا شنبه دیگه کیک یخچالی
یک شنبه رای گیری
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
نظرتون درباره پخت ماهی و تزئینش چیه؟
یه غذای سبکتر شروع کنیم تا سختهاش برسیم اول کاریم
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
سلام برای خانمهای سایت بیایید دور هم باشیم مسابقه اشپزی این هفته کیک یخچالی 1شنبه رای گیری است
خانمهابیایید شرکت کنید نفر اول تا سوم داره
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)