سلامسلام
دستتون درد نکنه من هم یک گلدان فلفل زینتی دارم که پر است از فلفل های قشنگ.خودم کاشتم .برای گلدهی باید در محل آفتابگیر باشد. بعد از تولید میوه درسایه باشد اشکالی ندارد.این فلفل ها خیلی تند است من خوردم برای آزمایش.دهانم آتش گرفت.آیا میشه در غذا از این فلفل ها استفاده کرد؟من مطلبی در این مورد جایی ندیده ام.
خواهش می کنم
بله خوراکی هستن اما طعمشون یکم متفاوته و من هم خودم یک گلدان داشتم اما پژمرده شد
ولی خوب فلفل می داد
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)