دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پرورش گیاه آلوئه ورا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    علوم زراعی
    ارسال تشکر
    834
    دریافت تشکر: 318
    قدرت امتیاز دهی
    1233
    Array
    ص-جلالی's: جدید92

پیش فرض پاسخ : پرورش گیاه آلوئه ورا

سلام sa.nعزیز
    من دوتا گلدان صبر زرد دارم یکی گل زرد ودیگری کل نارنجی اونیکه گل نارنجی میده بزرگتره و دوسال پیش از گلفروشی خریدم وزمستان همون سال بیرون از سالن و در راه پله قرار دادم که در زمستان هوایی در حدود 5درجه زیرصفر داشت .در بهار درداخل حیاط قراردادم زمستان گذشته آوردم داخل سالن وپشت پنجره که آفتابگیر است قرار دادم.و بهار دوباره بردم در راه پله قراردادم که در روز 2ساعت آفتابگیر است.هنوز پاجوش نداده خودم علتش را در آفتاب کم میدونم.
    اون گلدان دیگه که گل زرد میده پارسال از یک گلخانه تولید آلوورا هدیه گرفتم پاجوش کوچکی بود که سه برگ داشت. در گلدان کاشتم و در پشت پنجره نورگیر قرار دادم وهنوز هم همونجا قرار داره و به علت سبکی خاک هر سه روز یک مرتبه آب میدهم.این گلدان در تاریخ هفدهم خرداد امسال (92/3/17)پاجوش داد ودور تادورش پر از پاجوش است. صاحب گلخانه میگفت آلوورای دارویی همین گلزرد است که تولید کننده دارو از ما میخرد.
    ویرایش توسط ص-جلالی : 18th June 2013 در ساعت 10:37 AM
    پیامبرخدا(ص)فرمود:
    یاعلی!اذان نور است.

2. کاربرانی که از پست مفید ص-جلالی سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع