سلام...
آره اكثرا بعد 50 سال به جاي اورهال 2 تا يكي ميكنن توي ايران و قطعات سالمتر رو جابه جا ميكنن...
در كل هواپيما قديمي صرفه اقتصادي براي پروندن نداره...
ولي توي پرواز مشهد تهران يه بوئينگ 707 ديدم فكر كنم 50 سال سن داشت...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
فكر ميكنم يكي از همين قبرستوناي آمريكا هم كه توش F14 خوابيده بود و ايران ازشون كش ميرفت دادن نابود كردن...
آره....تو ایران اصلا قطعه نمیتونن تولید کنن........
اکثرا برای بازار سیاه های دنیا است.
707 ها که داغونن. هفته پیش یکیشون که از مهرآباد بلند شده بود نزدیک بوده سقوط کنه فک کنم.
تامکت ها هم ایران ازشون کش میرفت. آمریکا دستور داد تمامشون رو خرد و خاکشیر کنن.......تا دسته ایران بهشون نرسه![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
ویرایش توسط Almas Parsi : 17th June 2013 در ساعت 08:37 PM
سلام
من به نظرم رسید ممکنه فتوشاپ باشه ولی حدس نمیزدم ماکت باشه
پس آقا مهدی قبول زحمت کنید و اگر براتون امکان داره صحت و سقم این مطلب رو برامون شفاف سازی کنید
بینهایت سپاسگذارم
موفق باشید
قضیه از این قرار هست که آمریکا بعضی از جنگنده هاش رو به رنگ استتار کشورهایی که با آمریکا دشمن هستند در میاره تا خلبانان نیروی هوایی آمریکا بتونن با این جنگنده ها تمرین نظامی کنن.در زیر تصویری دیگر از همین تامکت رو برای شما قرار میدم
و این هم تصویر تامکت آمریکایی با استتار سوخو 27 شورویhttp://www.aerocenter.ir/forum/forum...ad23280-2.html
تصویری دیگر از تامکت نیروی دریائی ارتش ایالات متحده به رنگ تامکت های ایرانی
منبع :
ویرایش توسط Almas Parsi : 17th June 2013 در ساعت 08:53 PM
سلام ودرود
از اینها گذشته مثلا اف4 های ما قراربود قبل از انقلاب با 240 اف16 نوع اول جایگزین بشه. قرار داد به هم خورد .اف16 ها به اسرائیل تحویل شد. پول ایران بلوکه شد (به دلیل انقلاب) و تا الان که در خدمتتون هستیم و 32 سال از اون تاریخ میگذرد و 8 سال جنگ سنگین پشت سر گذاشته شده نه تنها کنار گذاشته نشده اند بلکه دارن به عنوان ستون فقرات نیروهای هوایی ایران استفاده میشن.
با تشکر
سلام. وعرض درود
چنین چیزی کمی خنده دار هست . رنگ استتار در جنگ جهانی در زمانی که سلاح جنگنده ها گاتلینگ و مسلسل بود مطرح بود چون جنگنده ها نزدیک هم بودند و دوست از دشمن از رنگ معلوم می شد.در جنگ های امروزه با توجه به برد ده ها و بعضا صدها کیلومتری اصولا جنگنده ها همدیگر را نمیبینند که بخواهند برای چنین چیزی تدبیری بیندیشند. این نکته رو توجه کنید در هوا وقتی جنگنده با سرعت 2 ماخ (واحد سرعت جنگنده) حدود 2250 کیلومتر در ساعت پرواز میکنند اگر شماره رجیستر راداری نباشد هیچ وسیله ای برای شناسایی یک جنگنده ایرانی و امریکایی وجود ندارد . رنگ-استتار - شکل و.... در جنگ های امروزی فقط جنبه سازمانی (برای جداسازی نیروها) دارند. البته رنگهایی ساخته شده که جدا از شکل برای جذب امواج راداری ساخته شده اند که از استتار جدا محسوب می شوند.
با تشکر
آمریکا بعضی از جنگنده هاش رو به رنگ استتار کشورهایی که با آمریکا دشمن هستند در میاره تا خلبانان نیروی هوایی آمریکا بتونن با این جنگنده ها تمرین نظامی کنن.
سلام
ممنون از توضیحاتتون
البته در لینک ارسالی نوشته شده از این جنگنده ها در تمرین های نظامی استفاده میشه نه در جنگ
با تشکر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)