ید:
جهت جبران افزایش نیازهای جنینی و اتلاف از راه کلیه مادر، مصرف نمک و نان یددار در طی بارداری توصیه میشه. گزارش هایی مربوط به اثرات نامطلوب هایپوتیروئیدیسم (کم کاری تیروئید) مادری بر نتایج نامطلوب بارداری و احتمال بروز نقائص تکامل عصبی در کودکان(که در 7 سالگی مطالعه شده بودند) ارائه شده بنابراین افزایش میزان ید رژیم غذایی توصیه شده. کمبود ید شدید در مادر استعداد ابتلا به کرتینیسم اندمیک را در فرزندان افزایش میدهد که به صورت نقائص عصبی شدید و متعدد بروز میکند. در بخش هایی از چین و امریکا که کرتینیسم اندمیک است تجویز مکمل های ید در اولین مراحل آغاز بارداری مانع از این بیماری میشود.
تريمستراول: سه ماهه اول بارداری.
علاقه مندی ها (Bookmarks)