سلام دوست خوبم
احتمالا اشکال همونه که خودتون گفتید که بادمجان طعم کبابی به دلتون نمیشینه من دست پخت عزیزان شمالی رو هم تیست کردم فرقی نداره و خود شمالیها بر این اعتقادند که اصالت طعم و مزه میرزا قاسمی شون به سبک کبابیه
البته من با بادمجان سرخ کرده هم امتحان کردم و تغییرات دیگه ای که دادم گوجه فرنگی رو به سبک املت خودمون با روغن تفت دادم تا به مرحله مناسب املت در بیاد بعد تخم مرغها رو اضافه کردم و مراحل این چنین بود ظاهرا طرفدار هم زیاد داشت ....البته اگر از باب رودر وایسیتعریف کاذب از دست پختم نکرده باشند
البته یه تجربه دیگه هم که امتحانش کردم به طور کلی بادمجان کبابی رو بعد از پوست گرفتن و کوبیدن در تابه سرخ میکنم تا شیرابه بادمجان گرفته شود و پس از آن مراحل را به سبک املت تهرانی انجام میدهم این هم در طعم غذا خیلی موثر است
البته با عرض پوزش از بانوان عزیز خطه شمال کشور که در امور کدبانوگریشون دخل و تصرف کردم ولی چون ما ایرانیها عادت داریم از یکنواختی فاصله بگیریم دست به هر نوع ابداع جدید می زنیم
شاد و سرافراز باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)