نازخاتون
نازخاتون یکی از غذای سنتی و محلی گیلان است.
مواد لازم:
بادنجان (بادمجان) قلمی: ۸ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۵ عدد
آب غوره: نصف لیوان
نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: سه قاشق سوپخوری
گلپر: یک قاشق غذاخوری
آب انار: ۲ لیوان(در صورت نبودن آب انار، میتوان از یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار به اضافهی مقداری شکر استفاده کرد.)
طرز تهیه:
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند.
سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجهفرنگیها میریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود.
سپس گوجهها را خرد کرده و کنار میگذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود.
پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجهفرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.
سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم.
منبع : شمال ما


 
            
            
 
             
.gif) 
	
 دستور پخت غذای محلی خطه شما کشور عزیزمون ایران((((ناز خاتون))))
 دستور پخت غذای محلی خطه شما کشور عزیزمون ایران((((ناز خاتون))))
                

 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)