کاشکی مال خودم بود!!!
اگه گرفته بودم می ذاشتم ولی نگرفتم متاسفانه چون به قصد شهاب خارچ شهر نرفتم.
ولی
واسه شما می گم که اگه خواستید بگیرید چی کار باید بکنید و کجا برید
اولا باید برید خارج از شهر یا حداقل جایی که آلودگی نوری یعنی نورهای مزاحم شهری و چراغ ها نباشه. بعد از اون باید در اوج بارش تشریف ببرید که میزان شهاب ها به حداکثر می رسه.
با توجه به اینکه کانون بارش در کدوم صورت فلکیه دوربینتون رو سه پایه روی اون صورت فلکی زوم می کنید. ایزو ی دوربینتون رو می برید بالا یا راحت تر و غیر تخصصی ترش دوربینتون رو در حالت عکسبرداری شب می ذارید. میزان شاتتون رو هم بهتره ببرید بالا یعنی مدت زمان نورگیریش بره بالا .
اینا کاریه که فکر کی کنم برای عکس برداری لازمه
کار دیگه ای که می تونید بکنید اینه که خیلی شیک دوربینو بذارید رو فیلم برداری!!!!
در خارج از شهر و در اوج بارش ها برای بارش برساوشی در هر ساعت 1000 شهاب می شه دید البته در شرایط خوب نوری.
شهاب ها چون معموملا خیلی سریع می سوزن نمی شه سریع دوربین رو اینور و اون ور برگردونید بنابراین بهتره رو کانون بارش نگهش دارید و با یه شهاب گمراه نشید.
ما یه اصطلاح داریم که مدت زمان گذر یه شهاب رو اینطور توصیف می کنیم می گیم بعضی از شهاب ها اونقدر طولانی می سوزن که اگه شما به سمت شهاب باشید و دوستتو به سمت مخالف، شما این فرصتو دارید که برگردید و بهش بگید که شهاب رو نگاه کنه!!!!
با توجه به این که بارش برساوشی نزدیکه و معمولا تعطیلیم فرصت مناسبیه که از این کارا بکنیم!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)