دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 139

موضوع: <<مرکز چکاب نخبگان>>

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23074
    Array

پیش فرض پاسخ : <<مرکز چکاب نخبگان>>

نقل قول نوشته اصلی توسط yas-90 نمایش پست ها
    سلام

خواهش میکنم دوست من

جواب سوال پایین رو هم همین جا میدم: واکسن ب ث ژ مربوط به پیشگیری بیماری سل، که یک ویروس زنده ضعیف شده، ست.

برای افراد بزرگسال اگر میخوان واکسن ب ث ژ بزنن یک تست به نام تست مانتو یا ppd انجام میشه که اگه منفی باشه نیاز به تزریق این واکسن هست و اگر مثبت باشه خیر

به این صورت هم انجام میشه که یک کمی از آنتی ژن ویروس(نه اونقدری که آسیب بزنه) رو در ناحیه ساعد زیر پوست تزریق میکنن بعد از سه چهار روز شما برای تعیین نتیجه دوباره مراجعه میکنید.....اگر اطراف محل تزریق بیش از 5 میلی متر قرمز شده باشه یعنی تست مثبته و نیاز به تزریق نیست ولی اگه زیر این مقدار باشه یعنی تست منفیه و نیاز به تزریق می باشد
    البته این روش برای تشخیص افراد مسلول هم استفاده میشه ولی مثبت بودن دلیل مسلول بودن نیست چون نیاز به آزمایش های دیگه ای برای تایید داره مثل آزمایش خون و عکسبرداری از ریه ها

یعنی هیچ خطری نداره ، یعنی فقط آنتی ژن غیر بیماری زا تزریق می کنن ؟ لازمه من برم همچین آزمایشی انجام بدم ؟

2. کاربرانی که از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع