دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: روش تهیه کباب عربی

  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض روش تهیه کباب عربی

    مواد لازم (برای ۴ نفر):آب‌لیموترش / ۱ قاشق سوپ‌خوری (۱۴ میلی‌لیتر)
    روغن‌زیتون / ۲ قاشق سوپ‌خوری (۲۸ میلی‌لیتر)
    زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) / ۱ قاشق سوپ‌خوری
    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
    فیله مرغ / ۸ تکه (۴۰۰ گرم)
    روش تهیه:۱- آب‌لیموترش، روغن‌زیتون، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و فیله‌های مرغ را در ظرفی دربسته به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید؛
    ۲- سپس فیله‌های مرغ را به سیخ بکشید.
    مواد لازم (برای تهیه کباب کوبیده):گوشت قلوه گاه گوسفند ‌/ (۳۰۰ گرم)
    گوشت مغز ران گوساله / (۱۰۰ گرم)
    پیاز (‌ریز رنده شده ) / ۲ عدد ( ۲۸۰ گرم )
    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
    ادویه‌کاری / ۱ قاشق سوپ‌خوری (۶ گرم)
    روش تهیه:۱- گوشت گوسفند و گوساله را دو بار از چرخ گوشت رد کرده، در ظرفی مناسب بریزید. پیاز را نیز در تنظیف ریخته و کمی فشار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس آب پیاز را همراه با نمک، فلفل و ادویه‌کاری به گوشت اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید (هر چه گوشت را بیشتر ورز دهید چسبندگی آن بیشتر می‌شود و از سیخ نمی‌ریزد)؛
    ۲- مایه را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. کف دست را با مقداری آب سرد خیس کرده و هر مایه را به شکل مخروطی درآورید. فیله‌های مرغ به سیخ کشیده شده را بردارید و با مایه گوشت روی آن را بپوشانید و فرم دهید؛
    ۳- مجدداً دست را با آب خیس کرده، به وسیله انگشتان با فاصله معینی روی قسمت‌هایی از گوشت فشار دهید (دقت داشته باشید که مانند کباب کوبیده نباید آن‌قدر روی گوشت فشار بیاورید که اثر انگشتانتان روی آن بماند). همین عمل را در سر و ته آن نیز انجام دهید و کاملاً روی فیله‌های مرغ را بپوشانید؛
    ۴- بقیه مخلوط را نیز به‌همین صورت آماده کرده و با فاصله در سینی بچینید و در یخچال بگذارید (حداقل یک ساعت، حداکثر سه ساعت)؛
    ۵- باربیکیو را آماده کنید (حرارت زیاد و در تمام قسمت‌ها یکنواخت باشد) و سیخ‌های کباب را به‌صورت ردیفی روی آن قرار دهید و به‌طور مرتب بگردانید (تا از هر طرف روی آتش قرار گیرد). زمانی که گوشت خودش را گرفت حرارت را کمی ملایم کنید تا کباب کاملاً مغز پخت شود، سپس آماده سرو است.

    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. کاربرانی که از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •